Villa for sale at UDEN with reference 19304405897 Oude Maasstraat 32, 5404 LG UDEN
Ref. SN101068

Cato Makelaars
Asking price€ 1.650.000 k.k.
Lot surface area1.588 m²
Living area550 m²

Contact Cato Makelaars

U BENT VAN HARTE WELKOM TIJDENS HET CATO OPEN HUIZEN WEEKEND OP ZATERDAG 02 MAART 2024 EN OP ZONDAG 03 MAART VAN 2024 11.00 UUR TOT 13.00 UUR!!

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

De huidige eigenaren hebben hun onderkelderde villa naar eigen ontwerp, wensen en eisen laten bouwen in 2008: “Met veel daglicht en zichtlijnen. Het huis is van binnenuit ontworpen volgens antroposofische richtlijnen, een cocon die met je mee kan groeien.”

De heer des huizes is ‘mr. Domotica’ en gekend initiator en promotor van gebouwautomatisering in Nederland: “Dat was mijn professie en is nog steeds mijn passie. Toen we dit huis lieten bouwen, kon ik laten zien wat domotica vermag. De volgende eigenaar krijgt een degelijk, uitstekend gebouwd luxe huis, volledig geautomatiseerd, waarin over alle details goed is nagedacht.”

Het resultaat: een uitgekiend systeemhuis dat zelf rekening houdt met seizoenen en tijdstippen en met een lage temperatuur te verwarmen is. Het laat zich bovendien intuïtief en makkelijk bedienen, zodat licht, geluid en klimaat naar ieders persoonlijke wens zijn, in elk deel van de villa en op elk moment van de dag.


5 KWALITEITEN VAN DEZE VRIJSTAANDE, ONDERKELDERDE VILLA MET DOMOTICA, DUBBELE GAGRAGE EN TUIN RONDOM.

1. Energielabel A & state-of-the-art domotica
Comfortabel luxe dankzij actuele en complete huisautomatisering via makkelijke schakelaars, smartphone en tablet: binnen- en buitenverlichting, binnenklimaat (verwarming, ventilatie en airco), elektrische raambekleding en screens.

2. Bijzonder veel ruimte
Met circa 600 m² woonoppervlakte en meer dan 2000 m³ inhoud: woonkamer, eetkamer, leefkeuken, bijkeuken, werkkamer én slaapkamer op de begane grond, thuisbioscoop en fitness in souterrain alsmede drie slaapkamers met twee badkamers op de verdieping; ideaal voor grotere gezinnen.

3. Ultiem genieten van binnen- en buitenleven
De villa is geheel omheind, 100 % privacy biedend en met alle ruimte voor familie en gasten om heerlijk te vertoeven zowel in de villa als in de watertuin op het oosten en de
groene tuin op het zuidwesten.

4. Sleutelklaar
De villa is tot in de kleinste details afgewerkt met de beste bouwmaterialen, onderhoudsvrije aluminium kozijnen met HR++ glas, optimale isolatie, uitstekend onderhouden en per direct klaar om in te huizen.

5. Centrale ligging
In rustige, recent vernieuwde villastraat gelegen, op wandelafstand van de dagelijks voorzieningen als scholen en winkels en binnen dertig autominuten in Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.


BOUWKENMERKEN

Energielabel: A
Perceeloppervlakte: 1588 m²
Woonoppervlakte villa (inclusief dubbele inpandige garage): circa 540 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (overdekte terrassen): circa 40 m²
Totale oppervlakte: circa 590 m²
Inhoud villa (conform meetcertificaat): circa 2025 m³


DUURZAAMHEID EN HUISAUTOMATISERING

De heer des huizes is expert in domotica. De huisautomatisering is dan ook absoluut state-of-the-art. De villa is compleet geautomatiseerd en bijzonder energiezuinig. Alle ruimtes hebben bekabeld internet.

Duurzaam
Dankzij meer dan optimale isolatie en 10 zonnepanelen (goed voor zo’n 1.400 kWh/jaar) heeft de luxe villa al energielabel A. Met enkele aanpassingen is label A+ een makkelijke optie. Op het platte dak van de keuken en tuinkamer en het zuidgerichte schuine dak kunnen enkele tientallen extra zonnepanelen worden geïnstalleerd en geïntegreerd in het bestaande systeem voor een eigen zonne-energiecentrale, die jaarlijks ruim meer dan 10.000 kWh opbrengt. Het verwarmingssysteem is geheel voorbereid op een luchtwarmtepomp. Voor beide aanpassingen zijn recente offertes voorhanden. Daarmee wordt de villa energieneutraal: nul op de meter.

Led
Alle verlichting in en om de villa is in energiezuinige led. Binnen hebben de lichtbronnen dimmers en diverse sfeerstanden. De veiligheids- en nachtverlichting buiten heeft schemer- en onraadschakeling met noodknoppen.

Domotica
Al deze technische installaties zijn geautomatiseerd en per ruimte te schakelen, zowel via makkelijke schakelaars als met smartphone en tablet:
- klimaat (inclusief verwarming, ventilatie en airco),
- raambekleding,
- screens,
- verlichting (binnen en buiten),

Ook geautomatiseerd zijn:
- alarminstallatie,
- tuinberegening,
- robotmaaier,
- deurvideo,
- geluidsinstallatie (woonkamer, terrassen, badkamer 1).

Er is ook een vakantieschakeling, zodat screens automatisch werken en verlichting willekeurig aan en uit gaat.

Elke ruimte in de villa heeft een eigen hoogwaardige Hager KISS-unit en twee datalijnen, zodat die flexibel benut en geprogrammeerd kan worden. Naar wens kunnen aansluitingen voor elektriciteit, domotica, data, telefoon, multimedia en glasvezel worden uitgebreid en aangepast.

Screens
Alle ramen aan de zonzijde hebben elektrische screens met windbeveiliging en avondschakeling. Ze houden de villa automatisch zowel warm als koel.

Water
De villa is uitgerust met een waterontharder en een warmwaterpomp. De legionella-voorkomende pomp laat warm water recirculeren, zodat er in keuken en in de beide badkamers direct warm water is.

Verwarmen en koelen
De ouderslaapkamer op de eerste verdieping heeft airco (oktober 2021). Het systeem is dusdanig krachtig dat de gehele bovenetage gekoeld kan worden.

Verwarmen gebeurt energiezuinig. Het verwarmingssysteem op lage temperatuur met vloerverwarming overal heeft aan een keteltemperatuur van 35 graden voldoende voor een behaaglijk klimaat, ook in de winter. De installatie is bovendien voorbereid voor vervanging door een duurzame luchtwarmtepomp.

Balansventilatie met warmteterugwinning
De villa beschikt over maar liefst drie ventilatiesystemen met warmterugwinning: verse lucht wordt energiezuinig op temperatuur gebracht. Systeem 1 is geïnstalleerd in de garage en bedient de begane grond en eerste verdieping. Systeem 2 is voor de kelder en staat in de nis in de fitnessruimte. Systeem 3 is voor de garage en heeft een speciale ‘auto droog’-functie. De ventilatiesystemen zijn geautomatiseerd en handmatig te bedienen. Ze hebben een specifieke zomerstand, die ventileert tijdens de nachtkoelte en overdag geen warmte binnenlaat.

Data- en tv-aansluitingen
Met maar liefst 12 tv-aansluitingen en 24 bedrade internetaansluitingen is de villa optimaal ingericht en voorbereid op multifunctioneel gebruik van alle ruimtes. Alle internetaansluitingen zijn met een SWITCH gekoppeld aan de router in de meterkast. Deze is voorbereid op aansluiting op de aanwezige glasvezel.


BEGANE GROND

Over nagenoeg de gehele begane grond zijn de grote, natuurstenen tegels met vloerverwarming dorpelloos doorgelegd, met de antislip en enigszins matte, gepolijste zoete kant boven.

De ruime ontvangsthal laat direct zien dat de villa in het teken staat van licht en zicht. Aan weerszijden van de brede entreedeur zijn gestraalde ramen, met ernaast de videofooninstallatie en drie hoge, smalle ramen die uitkijken op de voortuin. Ernaast is de deur naar de inpandige garage, met rechts ervan de neergaande notenhouten trap naar het souterrain. Boven deze trap is een aparte deur naar de garage gemaakt, zodat grote objecten makkelijk in en uit het souterrain kunnen worden geplaatst.

Rechts bij de voordeur is een ruime nis met garderobe en meterkast. Ernaast is het ruime gastentoilet met zwevend Geberit toilet, urinoir en fontein. Tegenover het toilet is de opgaande notenhouten trap naar de etage, met dichte balustrade.

De dubbele, extra brede gestraalde glazen deuren in de hal voeren naar de riante woon- en eetkamer. Links is de lichte living met fraai uitzicht op overdekt terras en tuin met waterornament door de diverse glazen puien. In strakke natuursteen is hier de brede Boley open haard op gas, terwijl in de zijmuur strakke, inwendige nissen zijn gemaakt voor mooie kunstobjecten.

De eetkamer ligt rechts ervan en is eveneens voorzien van glazen puien naar de achtertuin en het tweede overdekte terras. Naast het eetgedeelte van de woonkamer ligt de werkkamer met hoge ramen en eigen schuifpui naar de achtertuin. Deze ruime en lichte kamer is uitgerust met een tijdloze maatwerk-kastenwand. De ruimte is multifunctioneel te benutten; als thuiskantoor, maar ook als extra speel-, slaap- of huiswerkkamer.

Ertegenover, bij het eetgedeelte, is de extra brede matglazen pocketdeur naar de riante keuken met tv en volop kastruimte. De vele ramen met granieten vensterbanken boven het granieten aanrecht geven fraai zicht op de zonnige achtertuin. De ramen en deur rechts kijken uit over de groene tuin op het zuidwesten, terwijl de ramen en deuren bij de ontbijt- en koffietafel op de watertuin op het noordoosten zijn gericht.

Centraal staat een ruim kookeiland met de Atag inductie-kookplaat met gas-wokbrander en lades rondom, met erboven de rvs-afzuiging. Naast het aanrecht en opzij van het eiland is de hoogglans witte kastenwand met daarin de Miele stoomoven en de Miele combioven. Verder heeft de keuken een nieuwe, ingebouwde AEG-vaatwasser (onderlade met liftfunctie)

Naast de design-paneelradiator in de keuken is de loopdeur naar de bij- en waskeuken, met eigen achterdeur naar de watertuin. Boven het grote aanrecht met gootsteen geeft het brede raam groen uitzicht. Eronder zijn de aansluitingen wasapparatuur, met daarnaast twee hoge wasgoed- en linnenkasten. Tevens is hier het ruime 2e toilet met fontein als ook de technische ruimte, waarin naast de cv-combi-ketel (Bosch HR) met boiler en de vloerverwarmings-installatie, genoeg ruimte voor een warmtepomp is.

Aansluitend is er slaapkamer 1 met twee grote ramen en zowel een loopdeur als dubbele deuren naar de tuin op het zuidwesten. Deze kamer is geheel voorbereid op de aanleg van een extra 3e badkamer en kan daarmee uitstekend dienstdoen als gelijkvloerse slaapkamer voor bijvoorbeeld gasten of een au pair. Ook is de kamer zeer geschikt als atelier, studio of kantoor aan huis, of als game- en speelkamer.


EERSTE VERDIEPING

De notenhouten trap naar de slaapverdieping komt uit op de fraaie en lichte overloop met vide en dakkapel met dubbel raam in de voorgevel. Aan weerszijden van deze dakkapel zijn twee grote garderobe- en linnenkasten geïntegreerd. De inloopkastruimte loopt helemaal achter door en biedt daarmee bijzonder veel bergruimte voor bijvoorbeeld koffers en wintersportspullen.

In de hoek links is de grote slaapkamer 2 gesitueerd, met dakkapellen in zij- en achtergevel, voor veel licht en zicht. De dubbele ramen zijn uitgerust met jaloezieën en insectenhorren.

Het rechtergedeelte van de verdieping is geheel gewijd aan de riante en luxe ouderlijke suite. Deze bestaat uit slaapkamer 3, een garderobekamer en de luxe en riante badkamer 1. De badkamer heeft een eigen deur naar de riante ouderlijke slaapkamer. De nieuwe airco-unit (september 2021) daar is krachtig genoeg om de gehele verdieping te bedienen.

Deze slaapkamer heeft bovendien een eigen toegang tot de fraaie garderobekamer. Die is compleet uitgerust met maatwerkkasten en -kastenwanden aan weerszijden van de dakkapel met dubbel raam.

Badkamer 1 met Bose speakers en led-plafondspots is opvallend groot. Links is het zwevend toilet met scheidingsmuur. Ernaast, richting de dakkapel, is het grote wastafelmeubel met twee composiet wastafels, design wandkranen, verlichte make-up- en scheerspiegel en spiegelkasten. Ertegenover is het half vrijstaand Hoesch ligbad.

De glazen deur voorbij het ligbad is van de ruime, tweepersoons stoomkamer met douche met thermostaatkraan, vlakke vloergoot en bedieningspaneel. In de wanden is elektrische verwarming geïnstalleerd. Dat staat gesitueerd tegen de betegelde en deels glazen muur van de riante inloopdouche met vlakke vloergoot, regendouche, thermostaatkraan, extra douchekop en betegeld zitbankje.

De Cleopatra stoominstallatie met geurstofdosering is verwerkt in de ruimte voorbij het design-verwarmingspaneel en daar makkelijk toegankelijk voor onderhoud. Dit is de bijzonder grote bergruimte die doorloopt vanuit de muurkast op de overloop. De stoomkamer is vanzelfsprekend via het domotica systeem op afstand te bedienen en zo makkelijk voor te verwarmen. Heerlijk te combineren met kunststof stoelen, bij een verkoudheid, voor huid en lijf, of na een frisse winterwandeling.

Direct rechts om de hoek op de overloop is badkamer 2, met fraaie lichtkoepel (die toegang geeft tot het dak voor onderhoud), fraai wastafel in meubel met spiegelkast, design-handdoekradiator en grote inloop-regendouche met thermostaatkraan en vlakke vloergoot.

In de hoek aan de voorzijde is de opvallend ruime en lichte slaapkamer 4 gesitueerd met speelse plafond- en daklijnen én een brede dakkapel met dubbele ramen in de zijgevel.


SOUTERRAIN

De onderkeldering van de villa resulteert in een volwaardige woonlaag die multifunctioneel bruikbaar is. Deze extra leeflaag heeft een eigen StorkAir ventilatiesysteem met warmteterugwinning en is makkelijk bereikbaar via de vaste, notenhouten trap in de ontvangsthal. De notenhouten trap komt uit in de ruime hal met bioscoop-rode vloerbedekking. Rond deze ruime hal liggen vier grote ruimtes en de dubbele domotica- en serverkast voor de gehele woning.

Direct rechts is de dubbele deur naar de imposante thuisbioscoop. Deze riante ruimte is compleet ingericht met maar liefst 12 luxe en lederen fauteuils op 3 niveaus, akoestische vloer- en wandbekleding en ledverlichting in de tredes. De bioscoop- en multimediatechniek voor films, tv, sportwedstrijden en eigen media, zoals Playstation, is state of the art. De hoogwaardige beamer en tv-unit worden gecomplementeerd door de geluidsinstallatie met 7 speakers en 1 subwoofer.

Het souterrain heeft daarnaast nog drie ruime, multifunctionele kamers. Die zijn nu in gebruik als hobbykamer (doka), fitnessruimte en bergkamer. In de fitnessruimte is een veilige, extra trap gemaakt die via een plafondluik in de garage uitkomt. De ruime kamers zijn geschikt voor tal van toepassingen: van thuisfitness tot biljartkamer, van gamekamer tot thuisbar en van hobbykamer tot wijnkelder.

DUBBELE INPANDIGE GARAGE MET OPRIT VOOR MEERDERE AUTO'S

De lange en brede oprit, met extra parkeervak links, biedt plaats aan circa zeven auto’s. De dubbele en verwarmde garage is uitgerust met een automatische en op afstand te bedienen sectionaaldeur over de volle breedte. Naast twee auto’s is er ook plaats voor fietsen en gereedschappen.

Achter in de garage zijn, naast de rvs-uitstortgootsteen, twee Stork luchtbehandelingsunits met warmteterugwinning geïnstalleerd. De ene bedient de begane grond en eerste verdieping, de andere is voor ventilatie van de garage zelf; de inblaas- en afzuigopeningen zorgen ook voor het drogen van natte auto’s. Het souterrain heeft zo’n zelfde, eigen unit. Ook in de garage staat het systeem voor waterbehandeling op basis van zouten.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE VERKOOPDOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN

Property IDSN101068
Asking price€ 1.650.000 k.k.
Type of houseVilla
Living area550 m²
Lot surface area1.588 m²
Year of construction2008
Renovation year -
Bedrooms5
Bathrooms3
Garages1
EnergielabelA

Cato Makelaars Parklaan 54 A, 5613 BH Eindhoven

  • Monday - FridayOpen from 09.00 - 17.30
  • Saturday - SundayClosed

Contact Cato Makelaars