Apartment for sale at OISTERWIJK with reference 19802167771 Klompven 26bwnr.1, 5062 AK OISTERWIJK
Ref. OK102746

Lelieveld Makelaardij Oisterwijk
Asking price€ 899.000 v.o.n.
Lot surface area7.634 m²
Living area116 m²

Contact Lelieveld Makelaardij Oisterwijk

Op één van de allermooiste plekken van Noord-Brabant wordt het monumentale, voormalige mansion hotel omgebouwd tot 14 klasse-appartementen voor de happy few.

Voor slechts 14 eigenaren zal de langgekoesterde wens werkelijkheid kunnen worden om te wonen aan het idyllische Klompven op deze historisch belangrijke locatie.
Het Klompven is gelegen op slechts een steenworp afstand van het bourgondische centrum van het mondaine Oisterwijk maar toch geniet u hier van alle rust en luxe om u heen.

Het gemeentelijk monument wordt met zorg en behoud van de chique uitstraling verbouwd en voorzien van hedendaagse luxe en comfort.

Het imposante gebouw met de rondom gelegen tuin is afgesloten met een automatisch te openen hekwerk. In de omliggende tuin is plaats onder de carports voor 2 auto's per appartement en ook bezoekers kunnen op dit afgesloten terrein parkeren.

Ieder appartement in dit gebouw kent zijn eigen kwaliteiten. Zo hebben de appartementen op de parterre een prachtig terras rondom de woning met uitzicht over de tuin. Sommige appartementen op de verdieping kunnen genieten van de imposante authentieke erkerramen in de woning en de appartementen op de bovenste woonlaag worden als een zogenaamde loftwoning aangeboden waardoor u alle vrijheid heeft om het appartement naar eigen wens in te delen. Deze loftwoningen zijn direct onder de compleet vernieuwde kap gelegen waardoor het loft gevoel nog extra wordt benadrukt.

In het gebouw zijn alle appartementen met een lift bereikbaar. Op het eigen afgesloten buitenterrein kunnen alle bewoners gebruik maken van de dubbele eigen carport en buitenberging. Verder kunnen de gezamenlijke bewoners een aantal ruimten op de parterre naar eigen wens bestemmen (denk hierbij aan een gezamenlijke fitnessruimte, bibliotheek oid).

Alle appartementen hebben een unieke indeling (met uitzondering van de loftwoningen) met 2 slaapvertrekken. De gebruiksoppervlakten variëren van 77 tot 172 m². De appartementen zijn voorzien van een verwarmings- en koelinstallatie. In de woonkamer en de slaapkamers is de koeling regelbaar. De wanden van de individuele woningen worden opgeleverd met glad stucwerk. De toiletruimten en badkamers worden volledig afgewerkt en zijn voorzien van tegelwerk en sanitair. Na oplevering dient de eigenaar enkel nog de woning te voorzien van een keukeninrichting en vloerafwerking waarna het genieten aan het romantische Klompven kan beginnen.

Property IDOK102746
Asking price€ 899.000 v.o.n.
Type of houseApartment
Living area116 m²
Lot surface area7.634 m²
Year of construction1919
Renovation year -
Bedrooms2
Bathrooms1
Garages -
Energielabel -

Premium broker

Lelieveld Makelaardij Oisterwijk Stationsplein 1, 5061 HG Oisterwijk

  • Monday - FridayOpen from 09.00 - 17.30
  • Saturday - SundayClosed

Contact Lelieveld Makelaardij Oisterwijk