Villa a vendre a WEERT avec reference 19501290831 Werthaboulevard 13, 6001 HZ WEERT
Réf. WT16497

Saelmans Makelaardij
Prix demand造1.206.450 v.o.n.
Superficie du terrain557 m²
Surface habitable274 m²

Contact Saelmans Makelaardij

Wonen op topniveau!

Al eens gehoord van een penthouse op de begane grond?

Het slotstuk van Park Zuytwillemsvaert, de watervilla's, bieden jou nog de enige kans om vrijstaand, luxe en levensloopbestendig te wonen op een echte toplocatie, aan het water en op loopafstand van het Weerter stadscentrum. De watervilla's zijn beschikbaar in diverse varianten en voorzien van een lift, een dakterras en een tuin!

Download de brochure voor meer informatie!

Luxe en comfortabel wonen in een prachtige moderne watervilla (oftewel een penthouse op de begane grond) op een uitzonderlijke Weerter toplocatie, aan de nieuwe boulevard van de Zuid-Willemsvaart.

Of u nu kiest voor slapen op de begane grond of voor slapen op de verdieping welke bereikbaar is via een lift, dit is levensloopbestendig wonen van uitzonderlijke klasse.

De extra riante luxe variant is in de basis voorzien van een royale inpandige berging, 3 ruime slaapkamers, een werkkamer, een luxe badkamer en een heerlijke tuin rondom op de begane grond en beschikt over een riante living met luxe open keuken, een prachtig dakterras (28m²) aan de kanaalzijde en een ''master bedroom'' met walk-in closet en luxe badkamer en suite op de verdieping.

Waar de historische monumentale Mouttoren met haar luxe appartementen het hart vormt wandelt u vanaf uw watervilla langs de Werthaboulevard als eventuele tussenstop naar de gezellige terrasjes aan het Bassin, waarna u vervolgens binnen enkele wandelminuten in de Weerter binnenstad bent.

Aan de Werthaboulevard zijn door CroonenBuro5 vijf zogenaamde watervilla’s ontworpen. Riante moderne woningen, met de woonkamer en dakterras op de verdieping, die zo optimaal kunnen profiteren van het vrije uitzicht over het kanaal.

De watervilla’s bestaan uit twee laagse volumes. Twee insnijdingen in het volume, die op de verdieping het dakterras en op de begane grond een overstek vormen, zorgen voor spannende massa. Een grote overhoekse pui versterkt de insnijding van de massa en zorgt voor maximaal contact tussen de woonkamer en het dakterras en voor een optimaal zicht over de Zuid-Willemsvaart.

De villa’s worden uitgevoerd in duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen. De gevels worden opgetrokken in metselwerk met een lichte gemêleerde steen. Er ontstaat een subtiel verschil tussen de plint; begane grond, en de opbouw (verdieping) van het gebouw door beide in een ander metselwerkverband en voegwerk uit te voeren. De donkergrijze kozijnen geven de woningen een chique uitstraling. De toepassing van een hardglazen balustrade bij het dakterras vergroot de moderne eigentijdse uitstraling en waarborgt tegelijkertijd het vrije uitzicht.

De woningen zijn flexibel opgezet zodat meerdere indelingsvarianten mogelijk zijn; wanneer men ervoor kiest om toch liever aan tuin op de begane grond te wonen in plaats van op de verdieping aan het dakterras dan is dat ook mogelijk.

Woning type Watervilla’s
De nieuwe, praktisch ingedeelde woningen garanderen een optimaal woongemak. Veel lichtinval, een mooie tuin (gelegen aan de Zuid-Willemsvaart en de autoluwe Werthaboulebard) voorzien van berging en verder twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze woningen zijn herkenbaar aan de fraaie vorm, de lichte bakstenen zorgt voor een frisse, robuuste aanblik. De woningen liggen aan het water en in de nabijheid van groen. Stadswonen en groen komen samen waardoor deze woningen bij ieders woonwensen passen.

Praktisch
Afhankelijk van uw keuze is de woonverdieping op de begane grond dan wel op de verdieping gelegen al dan niet met een inpandige buitenberging. De woningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, meerdere slaapkamers, een moderne badkamer voorzien van een bad, inloopdouche en wastafel. Verder op beide verdiepingen een separaat toilet. Door de slimme inrichting is het bijzonder prettig wonen, denk hierbij aan een royaal dakterras. De grote ramen van de vloer tot aan het plafond brengen het buitenleven in huis en zorgen voor een schitterend contact met de stadstuin op het zuiden en het kabbelende water van het kanaal aan de voorzijde. Lekker veel privacy en toch nooit alleen.

ID de propriétéWT16497
Prix demand造1.206.450 v.o.n.
Type de maisonVilla
Surface habitable274 m²
Superficie du terrain557 m²
Année de construction2021
Chambres à coucher4
Salles de bains2
Garages1

Saelmans Makelaardij Onzelievevrouwenstraat 2, 6004 AC Weert

  • Lundi - VendrediOuvert du 09.00 - 17.30
  • Samedi Ouvert du 10.00 - 14.00
  • Dimanche Fermé

Contact Saelmans Makelaardij