Villa a vendre a BUSSUM avec reference 19503125048 Brinklaan 129, 1404 GB BUSSUM
Réf. NN100383

Voorma en Walch Bussum
Prix demand造1.888.000 k.k.
Superficie du terrain706 m²
Surface habitable320 m²

Contact Voorma en Walch Bussum

Eigenaar vertelt; "Het is fantastisch geweest om te wonen in "Villa Dora” dit huis is bijzonder prettig door de hoge plafonds en de gehele dag de zon in de woning te hebben. Het is hier erg rustig en veilig. Het is een privilege geweest om het mijn thuis te mogen noemen de afgelopen jaren."

Villa Dora betreft een riante helft van een dubbele villa met een woonoppervlak van 320 m2 (exclusief de kelder van 20 m2 en buitenterrassen) met een bruto inhoud van 1250 m3 en gelegen op 706 m2 eigen grond!

De villa is compleet gerenoveerd met respect voor de oorspronkelijke architectuur waardoor een unieke combinatie is ontstaan van strakke architectuur met klassieke elementen. De elementen welke ten tijde van renovatie oud en intact waren, zijn in stand gehouden in de oorspronkelijke stijl. Leidingwerk, elektra, alles is aangepakt en gemoderniseerd. De gevels zijn alle aan de binnenzijde geïsoleerd.

De villa is te gebruiken als kantoor en woning, wat het huidig gebruik betreft en kan vanzelfsprekend ook geheel als woning worden benut. Afstand van de openbare weg tot de woning is circa 8 meter met parkeergelegenheid op het eigen terrein voor meerdere auto's.

De oorspronkelijke 'VILLA DORA' is rond 1886 gebouwd en is nu opgenomen in "Het overzicht van karakteristieke panden en straten in het centrum van Bussum", dit bevat objecten die vanuit een of meerdere aspecten het centrum van Bussum een bijzonder karakter verlenen.

Indeling:
entree, gang, woonkamer. Fraaie deuren naar keukengedeelte voorzien van diverse inbouwapparatuur, met een geweldig zicht op de diepe en zonnige achtertuin met monumentale boom. Op dit leefniveau verder bergruimte en toilet met fontein. Onder de keuken bevindt zich de multifunctionele ruimte, perfect voor thuiswerken of chillruimte voor de kids.

Eerste verdieping:
overloop, toilet met fonteintje, 3 slaapkamers. Cv.-ruimte met aansluiting wasmachine/droger. Aan de achterzijde een bijzonder groot dakterras met heerlijk zicht op de zij- en achtertuin, hier is een trap gecreëerd naar het terras op de tweede verdieping. Badkamer met wastafel en douche.

Tweede verdieping.
Een riante loft met optimale lichtinval en een bijzondere tropisch-dakconstructie (20 cm dikke isolatie, luchtspouw met staalplaatconstructie) maken de voormalige zolderverdieping tot een optimale leef- en verblijfsruimte. Deze ruime verdieping is eenvoudig om te vormen tot meerdere slaapkamers en een badkamer.

De zijtuin is circa 6 meter breed en de achtertuin ongeveer 35 meter diep! De monumentale beukenboom is meer dan 120 jaar oud en hoogstwaarschijnlijk door de eerste bewoners van de villa geplant.

Voor een bezichtiging van deze prachtige woning kunt u contact opnemen met Kleis Kooistra MScRE, Register Makelaar Register Taxateur. Nog beter is om uw eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.

ID de propriétéNN100383
Prix demand造1.888.000 k.k.
Type de maisonVilla
Surface habitable320 m²
Superficie du terrain706 m²
Année de construction1888
Chambres à coucher5
Salles de bains1
Garages -
EnergielabelD

Voorma en Walch Bussum Huizerweg 124, 1402 AK Bussum

  • Lundi - VendrediOuvert du 08.30 - 17.30
  • Samedi Ouvert du 10.00 - 16.00
  • Dimanche Fermé

Contact Voorma en Walch Bussum