Villa a vendre a BUSSUM avec reference 19704584755 Groot Hertoginnelaan 30, 1405 EE BUSSUM
Réf. LN101310

Voorma en Walch Laren
Prix demand造4.950.000 k.k.
Superficie du terrain9.148 m²
Surface habitable579 m²

Contact Voorma en Walch Laren

‘Het Spieghel’ staat in de regel voor chique wonen in fraaie villa’s op al even fraaie ruime percelen. Villa ‘Zonnekamp’ aan de Groot Hertoginnelaan 30 vormt op die regel beslist geen uitzondering. In tegendeel!
We laten u graag zien waarom.

579 m2 Woongenot aan de rand van een natuurgebied, 5 minuten van het centrum met 14 kamers, waarvan 8 slaapkamers, een ruime woonkeuken, 3 badkamers en een sauna. Op de terrassen en in de tuin gaat het genieten onverminderd door.

Waar de bebouwing van Bussum en het chique Spieghel ophoudt en het beschermde natuurgebied Laegiskamp van Natuurmonumenten begint, ligt getuige de plaquette in de voorgevel, ‘villa Zonnekamp’, aan de Groot Hertoginnelaan 30. Op 5 minuten van het centrum van Bussum en op 10 minuten van de A1. De weg naar huis voert u langs voorname lommerrijke lanen met op ruime percelen fraaie villa’s in al even fraai aangelegde tuinen. Dit is al heel fijn thuiskomen, maar het wordt nog weer een stuk fijner wanneer u de oprijlaan richting de parking en de garage oprijdt en links op een prettige afstand van de weg uw uniek vormgegeven villa ziet liggen in de fraaie tuin die de opmaat vormt voor de tuin die zich aan de zij-kanten en de achterzijde van de villa voortzet. Het totale perceel meet maar liefst ruim 9.000 m2 en dat is ook voor Spieghel-begrippen zeer royaal! De locatie kan dus niet beter met winkels en scholen op fietsafstand en met de sportvelden gelegen aan het fiets-en wandelpad dat uw perceel scheidt van het natuurgebied. Dit is een plek waar dierbare jeugdherinneringen geboren worden!

Uw villa is van 1911, maar ook helemaal van deze tijd.
Het ontwerp van de villa is van architect C.J. Kruisweg. Het werd in 1911 gebouwd, een eeuw later grondig, met behoud van de unieke oorspronkelijke details gemoderniseerd en geïsoleerd en heeft inmiddels de status van Gemeentelijk Monument. De villa is nu helemaal van deze tijd en biedt eigentijds wooncomfort.

Het comfort begint al bij de entree die buiten royaal overkapt is. Eenmaal binnen komt u in de meer dan ruime hal van waaruit praktisch alle woon- en werkvertrekken bereikbaar zijn.

De woonkamer, eetkamer en woonkeuken zijn via dubbele schuifdeuren met elkaar verbonden en liggen aan de veranda en het terras aan de westzijde van de villa. Het uitzicht op de tuin is in alle ruimten subliem. Een tweede woonkamer met de ingang schuin tegenover die van de keuken ligt aan de zuidkant en aan de noordkant liggen de bijkeuken - via een hal te bereiken vanaf de parking - de trap naar de kelders, de werkkamer - met eigen buitendeur - , een toilet en de garderobe. Op een goed gekozen plek treft u de prachtig gedetailleerde bordestrap naar de eerste verdieping.

Eenmaal bovengekomen valt op hoe fraai de trap en de vide door een raam en een daklicht van daglicht worden voorzien. In feite volgt de indeling van de eerste verdieping die van de
begane grond, waarbij de hoofdslaapkamer en hoofdbadkamer en de tweede slaapkamer grenzen aan het boven het terras op de begane grond gelegen balkon. Het uitzicht op de tuin en het daarachter
gelegen natuurgebied kan gewoon niet mooier! De naast de master-bathroom gelegen kleedkamer ligt aan de noordzijde. Evenzo de waskamer, een berging en een toilet.

Tegenover de hoofdslaap- en badkamer liggen nog drie slaapkamers, waarvan één met kleedkamer en twee met balkon plus een tweede badkamer. In de vijfde slaapkamer, op dit moment ingericht als gym treft u de sauna. Maar daarmee is het met de ruimte nog niet gedaan: een trap voert naar naar de tweede verdieping waar zich nog drie slaapkamers een badkamer en een berging bevinden. De overloop is zo groot dat die eigenlijk een ‘royalere’
benaming verdient. Er is alle ruimte voor bijvoorbeeld een tafeltennistafel, een eindexamenfeest en nog véél meer.

Tot slot de tuin, prachtig ingedeeld met hoog groen langs de kavelgrens voor optimale privacy, fraaie gazons, bloemborders, heesters en mooie volwassen bomen. De tuin wordt fris en groen gehouden door een ringleiding die wordt voorzien van water uit eigen bron. Een sproeicomputer zorgt voor de juiste tijden en hoeveelheden. En dan is er nog een vrijstaande garage met ruimte voor twee auto’s, fietsen en tuinspullen.

Kortom een ideaal familie(t)huis in het geliefde Spieghel nabije alle denkbare voorzieningen die het mooie dorp Bussum haar inwoners biedt waaronder (sport)verenigingen, scholen, horeca en een uitgebreid winkelaanbod. Tevens zijn Amsterdam (Schiphol) en Utrecht gemakkelijk te bereiken met zowel de auto, via de rijkswegen A1 en A27, alsmede het openbaar vervoer, vanaf station Naarden-Bussum.

Voor meer informatie of een bezichtiging nodigen wij u uit om contact op te nemen met Bart H.A.M. Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur of Jacques E. Walch, Register Makelaar en Taxateur, beide lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) op 035 539 9080. Nog beter is het om uw eigen NVM aankoop makelaar mee te nemen.

ID de propriétéLN101310
Prix demand造4.950.000 k.k.
Type de maisonVilla
Surface habitable579 m²
Superficie du terrain9.148 m²
Année de construction1911
Année de rénovation -
Chambres à coucher8
Salles de bains3
Garages1
EnergielabelD

Voorma en Walch Laren Brink 34, 1251 KW Laren

  • Lundi - VendrediOuvert du 08.30 - 17.30
  • Samedi Ouvert du 10.00 - 16.00
  • Dimanche Fermé

Contact Voorma en Walch Laren