Exclusief landhuis te midden van de polders Waterhoekseweg 5, 4524 KV Sluis
Ref. 6346622

Zwinregio
Vraagprijs€ 1.995.000
Perceelopp.735 m²
Woonopp.280 m²

Contacteer Zwinregio

Op werkelijk een prachtige plek te midden van de Sluisse polders en op 10 minuten van Knokke is hier met veel oog voor detail een uniek en exclusief landhuis met guesthouse gerealiseerd. Er is hierbij gebruik gemaakt van authentieke bouwmaterialen zoals eiken balken, terracotta vloeren en faiences. De perfecte afwerking met hedendaags comfort maken van dit object een parel!

Het geheel bestaat uit een hoofdgebouw en een guesthouse, beiden voorzien van rieten daken.
De hoofdwoning is ingericht met een woonkamer voorzien van een prachtige, antieke houten vloer, manshoge schouw met open haard met gietijzeren haardplaat, raampartijen met schuifdeuren voor een innemend zicht over de velden en toegang naar het terras en de tuin.
De volledig ingerichte woonkeuken is voorzien van authentieke terracotta tegels, oude eiken balken, oude faiences, dubbele pompsteen en hedendaagse toestellen zoals vaatwasser, keramisch fornuis, oven, combi-oven en koelkast.
Aansluitend een mooie, open ruimte voor het plaatsen van uw eettafel en voorzien van een open haard voor het plaatsen van een grill. De meters brede schuifpui biedt u wederom het ultieme zicht op de velden en toegang naar de tuin.
De woning is verder ingericht met drie slaapkamers, waarvan de grootste een eigen balkon heeft en een dressing. De drie badkamers ingericht met bad of douche zijn afgewerkt met prachtig kraanwerk en wastafelmeubilair.

Het guesthouse, dat uiteraard ook geschikt is als conciërgewoning, is ingericht met een slaapkamer en badkamer en biedt de ruimte om er nog een keuken te plaatsen.
Ook hier vallen de schitterende zichten en de perfecte afwerking en de mooie details op.

Dit prachtige eigendom, een realisatie van Dominique Koch, ligt op een perceel van 735 m², waarbij de tuin rondom fraai en onderhoudsvrij is aangelegd en voorzien is van tuinverlichting.

Verdere inlichtingen en bezoek zijn mogelijk na afspraak op kantoor.


Vastgoed ID6346622
Vraagprijs€ 1.995.000
WoningtypeVilla
Woonopp.280 m²
Perceelopp.735 m²
Bouwjaar2018
Slaapkamers4
Badkamers4
Garages -

Zwinregio Beestenmarkt 4, 4524 Sluis

  • Maandag - ZaterdagOpen van 09.00 - 12.30 – 13.30 - 18.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Zwinregio