Laatste appartement te koop!Boulevard de Wielingen 14, 4506 JH Cadzand
Ref. 6408064

Zwinregio
Vraagprijs€ 829.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.150 m²

Contacteer Zwinregio

Luxueus genieten van uw eigen appartement in Cadzand-Bad.

In dit appartement kunt u tijdens uw vrije tijd, maar ook permanent genieten van een prachtig duin-uitzicht vanaf uw balkon(s) of vanuit uw living door de grote raampartijen. U staat binnen enkele passen op het uitgestrekte strand.
Het eigendom heeft een ruim woonoppervlak van maar liefst 150m² plus 2 balkons, met een fraaie keuken en een prettige lichte living vanwege de grote raampartijen. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping.
Het appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één met ligbad en één met douche.

Naast de ruimte in het appartement zelf beschikt ieder eigendom over een eigen berging/parkeerplaats in de parkeerkelder.

Dit laatste appartement is te koop vanaf €829.000 v.o.n. incl. BTW

---

Het is geen droom. Werkelijk wakker worden in uw eigen luxe appartement, pal aan het strand, in de Zeeuws-Vlaamse badplaats Cadzand-Bad.

Op deze locatie wordt het mogelijk gemaakt voor u. Een exclusief complex, met een beperkt aantal appartementen. Naast uw appartement zullen slechts acht andere eigenaars hier hun eigendom hebben. Rustig wakker worden en 's zomers genieten van een ontbijt in uw eigen tuin of op uw balkon met uitzicht over de Boulevard en het duingebied van Cadzand-Bad. Maar ook de prachtige Zeeuwse zonsondergang, te zien vanuit uw eigen living is het benoemen waard. Een eigen plek waar u 's zomers en 's winters graag thuiskomt.

Omringd door prachtige natuurgebieden en het weidse polderlandschap tot de duinen met erachter het brede zandstrand.

In het luxe appartementengebouw CDZND bevindt u zich in de zuidelijkste badplaats van Nederland, Cadzand-Bad. Wanneer u uw appartement uit stapt hoeft u enkel over het duinpad te wandelen om te kunnen genieten van de zee en het langgerekte strand. De kustplaats is gelegen aan een 17km-lang zandstrand en eerder benoemd tot schoonste strand van Nederland. De mondaine Vlaamse badplaats Knokke, op slechts enkele kilometers van de locatie krijgt er een volwaardige zus bij vanwege de ontplooiing van Cadzand-Bad.

Oude zaken maken plaats voor nieuwe boetiekjes en sterrenchef-kok Sergio Herman is te vinden op zijn vertrouwde, maar binnenkort compleet vernieuwde locatie. De Boulevard krijgt een charmante look en feel. Maar ook aan de watersporter wordt gedacht. Weldra verrijst een heuse jachthaven aan de Boulevard.

Met de ontplooiing van Cadzand-Bad wordt u als eigenaar van een appartement verzekerd van een goede toekomst.

Proef de sfeer van CDZND en omgeving op www.CDZND.nl.

---

Vastgoed ID6408064
Vraagprijs€ 829.000
WoningtypeAppartement
Woonopp.150 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2019
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages1
Douchekamers -

Contacteer Zwinregio