Appartement te koop in OISTERWIJK met referentie 19202715160 Klompven 26, 5062 AK OISTERWIJK
Ref. OK102571

Lelieveld Makelaardij Oisterwijk
Vraagprijs€ 1.050.000 v.o.n.
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.141 m²

Contacteer Lelieveld Makelaardij Oisterwijk

Op één van de allermooiste plekken van Noord-Brabant wordt het monumentale, voormalige mansion hotel omgebouwd tot 14 klasse-appartementen voor de happy few...

Voor slechts 14 eigenaren zal de langgekoesterde wens werkelijkheid kunnen worden om te wonen aan het idyllische Klompven op deze historisch belangrijke locatie.
Het Klompven is gelegen op slechts een steenworp afstand van het bourgondische centrum van het mondaine Oisterwijk maar toch geniet u hier van alle rust en luxe om u heen.

De verkoop is inmiddels gestart. U kunt de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier op ons kantoor te Oisterwijk (Stationsplein 1) ophalen. Gelet op Covid-19 en de door ons ingevoerde maatregelen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen wanneer u de documentatie wenst op te halen om samen een afspraak te maken (013-5210222). De inschrijving sluit 6 mei a.s. om 12.00 uur.

De verkoper zal 7 mei a.s. tot gunning overgaan. Een aantal appartementen met de vermelding ''gereserveerd’’ zullen vooralsnog niet door verkoper te koop worden aangeboden aan derden. Indien u een appartement toegewezen krijgt, zullen wij na 7 mei contact met u opnemen om u uitgebreide aanvullende toelichting te geven en de koperscontractstukken te bespreken.

Het gemeentelijk monument wordt met zorg en behoud van de chique uitstraling verbouwd en voorzien van hedendaagse luxe en comfort.

Het imposante gebouw met de rondom gelegen tuin is afgesloten met een automatisch te openen hekwerk. In de omliggende tuin is plaats onder de carports voor 2 auto's per appartement en ook bezoekers kunnen op dit afgesloten terrein parkeren.

Ieder appartement in dit gebouw kent zijn eigen kwaliteiten. Zo hebben de appartementen op de parterre een prachtig terras rondom de woning met uitzicht over de tuin. Sommige appartementen op de verdieping kunnen genieten van de imposante authentieke erkerramen in de woning en de appartementen op de bovenste woonlaag worden als een zogenaamde loftwoning aangeboden waardoor u alle vrijheid heeft om het appartement naar eigen wens in te delen. Deze loftwoningen zijn direct onder de compleet vernieuwde kap gelegen waardoor het loft gevoel nog extra wordt benadrukt.

In het gebouw zijn alle appartementen met een lift bereikbaar. Op het eigen afgesloten buitenterrein kunnen alle bewoners gebruik maken van de dubbele eigen carport en buitenberging. Verder kunnen de gezamenlijke bewoners een aantal ruimten op de parterre naar eigen wens bestemmen (denk hierbij aan een gezamenlijke fitnessruimte, bibliotheek oid).

Alle appartementen hebben een unieke indeling (met uitzondering van de loftwoningen) met 2 slaapvertrekken. De gebruiksoppervlakten variëren van 77 tot 172 m². De appartementen zijn voorzien van een verwarmings- en koelinstallatie. In de woonkamer en de slaapkamers is de koeling regelbaar. De wanden van de individuele woningen worden opgeleverd met glad stucwerk. De toiletruimten en badkamers worden volledig afgewerkt en zijn voorzien van tegelwerk en sanitair. Na oplevering dient de eigenaar enkel nog de woning te voorzien van een keukeninrichting en vloerafwerking waarna het genieten aan het romantische Klompven kan beginnen.

Vastgoed IDOK102571
Vraagprijs€ 1.050.000 v.o.n.
WoningtypeAppartement
Woonopp.141 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2021
Slaapkamers2
Badkamers-
Garages -

Premium makelaar

Lelieveld Makelaardij Oisterwijk Stationsplein 1, 5061 HG Oisterwijk

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 18.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Lelieveld Makelaardij Oisterwijk