Villa te koop in HUIZEN met referentie 19205685362 Naarderstraat 296C, 1272 NT HUIZEN
Ref. LN101798

Voorma en Walch Laren
Vraagprijs€ 1.995.000 v.o.n.
Perceelopp.1.215 m²
Woonopp.287 m²

Contacteer Voorma en Walch Laren

Bent u op zoek naar een luxe, romantische, landelijke en duurzame villa, met uitzicht over de Nieuw Bussummerheide? Dan is deze villa iets voor u!

De vrijstaande KLASSIEKE villa ligt op steenworp afstand van Goois Natuurreservaat Limitische Heide en Nieuw Bussumerheide. Daarnaast zijn ook de dorpen van Huizen, Naarden, Bussum en Laren gemakkelijk te bereiken, waardoor alle denkbare voorzieningen dichtbij zijn. Deze villa wordt naar een zeer duurzaam ontwerp van EVE architecten gebouwd en voldoen aan de BENG-norm (bijna energieneutraal gebouw). De woning wordt onder andere voorzien van een warmtepomp.

De villa met een woonoppervlakte van 287 m² wordt gerealiseerd op een ruim bemeten perceel van maar liefst 1.215 m². De villa wordt traditioneel en hoogwaardig gebouwd en kan geheel naar wens en smaak, casco+ of instap klaar worden opgeleverd. De villa zal door Bouwbedrijf J.H. Lichtenberg en Zoon B.V., gerealiseerd gaan worden.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met toilet en meterkast, woonkamer aan de voorzijde van de villa, doorlopend naar de achterzijde de royale woonkeuken. Vanuit de woonkeuken kunt u via de bijkeuken de garage/berging (geïsoleerd én met vloerverwarming) bereiken, welke ruimte tevens geschikt is om kantoor aan huis te houden. Vanuit de woonkeuken is tevens een werkkamer bereikbaar.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de vier slaapkamers en twee riante badkamers, voorzien van alle aansluitingen. De mogelijkheid is aanwezig om op deze verdieping een mastersuite/-bedroom te creëren. Tevens is er vanaf de overloop een separaat toilet bereikbaar.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap, bereikt u de tweede verdieping. Deze grote ruimte is volledig afgewerkt (gestuct, gesaust en vloerverwarming-/koeling), zodat u hier met gemak nog een slaapkamer kunt creëren. Tevens bevindt zich hier een ruimte waar de verwarmingsinstallatie is gepositioneerd en mogelijkheid is voor wasmachine-/droger.

Bijzonderheden:
- Full electric warmtepomp (verwarmen én koelen);
- Voldoet aan de BENG-norm;
- De indeling is naar wens aan te passen (zie bouwtekeningen);
- De tuin dient nog aangelegd te worden;
- De villa wordt casco+ opgeleverd;
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Gunning verkoper voorbehouden.

Mocht uw hart sneller gaan kloppen van de getoonde impressies, de plek en de beschreven kenmerken, dan geven wij u graag mondeling toelichting over deze waanzinnige nieuwbouwvilla of verwijzen wij u door naar de projectwebsite.
U kunt hiertoe contact opnemen met Bart H.A.M. Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur.

Vastgoed IDLN101798
Vraagprijs€ 1.995.000 v.o.n.
WoningtypeVilla
Woonopp.287 m²
Perceelopp.1.215 m²
Bouwjaar2024
Renovatiejaar -
Slaapkamers5
Badkamers2
Garages1
EnergielabelA++

Voorma en Walch Laren Brink 34, 1251 KW Laren

  • Maandag - VrijdagOpen van 08.30 - 17.30
  • Zaterdag Open van 10.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Voorma en Walch Laren