Villa te koop in BLARICUM met referentie 19205721673 Bierweg 25, 1261 BK BLARICUM
Ref. LN101666

Voorma en Walch Laren
Vraagprijs€ 2.995.000 k.k.
Perceelopp.2.591 m²
Woonopp.317 m²

Contacteer Voorma en Walch Laren

Ooit was het een bescheiden zandweggetje, nu is het één van de meest gewilde adressen in sowieso al buitengewoon aantrekkelijke dorp Blaricum “de Bierweg”. Het charmante, beklinkerde straatje glooit vanaf de Naarderweg omhoog tot aan de Tafelbergheide. Hier, even buiten het knusse dorpshart van Blaricum en verscholen tussen het groen, vindt u Bierweg 25 Blaricum. Een riant en toch heerlijk knus familiehuis van maar liefst 316 m2, op een perceel van 2.591 m2 (tuin zuid). Met een zwembad en helemaal achter in de bostuin een multifunctioneel bijgebouw.

De villa dateert uit 1956, maar sinds die tijd is er het nodige gerenoveerd. Qua wooncomfort geheel van deze tijd, maar de villa heeft zijn originele, typisch Gooise charme behouden: witgeschilderde gevels, die net onder de steil opgaande pannendaken voorzien zijn van rabatdelen, charmante roederamen, rondom openslaande deuren om optimaal van de tuin te kunnen genieten en een riante oprit.

Wanneer u de villa binnenstapt voelt u het direct: dit is geen afstandelijk show home, maar een heerlijk familiehuis waarin geleefd wordt…….

De keuken is er eentje om ook daadwerkelijk in te koken en de eettafel herkent u direct als de plek waar iedereen samenkomt, waar na schooltijd liters thee worden gedronken, waar vrienden eindeloos blijven hangen en nog maar eens een fles opentrekken en waar u zelf ’s ochtends, onder het genot van een cappuccino, besluit of het nu wel of absoluut geen weer is voor een duik in uw zwembad.
Het uitgekiende materiaalgebruik in de villa geeft het geheel niet alleen een prettige, natuurlijke uitstraling maar is ook tegen een hectisch gezinsleven bestand. Stoere vloeren van gerookt eiken in de hal, woonkamer, studeerkamer en serre combineren fraai met het robuuste Belgisch hardsteen in de woonkeuken, waar de betonnen aanrechtbladen de droom zijn van iedere amateur-chef. De flow is optimaal: open verbindingen door klassieke jaren ’50-bogen kunnen desgewenst afgesloten worden met eigentijdse deuren van staal en glas. De kinderen hebben een eigen chill-out naast de keuken.

Op de slaapverdieping zet deze lijn zich door: hout en hardsteen. U heeft er uw eigen master-suite, compleet met gasgestookte haard (de villa telt drie haarden, waarvan twee op gas en eentje op hout), walk-in closet en riante badkamer. In de andere vleugel, delen de twee overige slaapkamers een badkamer.

Op de tweede verdieping, onder de kap, bevindt zich, nog een aanzienlijke hoeveelheid bergruimte. Tevens is hier de CV-installatie gepositioneerd.

Het souterrain (met daglichttoetreding), is voorzien van onder andere een wasruimte, muziekstudio en voldoende bergruimte.

Achter in de tuin staat volledig privé een multifunctioneel bijgebouw, dat u met dank aan douche en toilet de keuze biedt om er uw fitnessapparatuur dan wel uw gasten in onder te brengen. En vlakbij het zwembad staat een poolhouse.

De villa biedt u alles bij elkaar zo’n 316 m2 woongenot en dat alles wordt in een ruim 2.500 m2 grote tuin, met volwassen bomen en uitgestrekte gazons. Mind you, hier ziet u geen biljartlaken met een streng bordje ‘gras niet betreden s.v.p.’. Nee, dit is een tuin waarin rustig een balletje getrapt of geslagen kan worden, waar ’s zomers in een tentje geslapen mag worden en waar u in een luie hangmat talloze boeken wilt lezen. We zeiden het al: dit is een villa om in te leven……

Dat Blaricum u qua horeca meer dan voldoende te bieden heeft, veronderstellen we maar even als bekend. In het Gooi hoeft u bepaald niet op een droogje te staan. Ook qua winkels kunt u hier uw hart ophalen, terwijl u desgewenst ook in een oogwenk in de hoofdstad of op Schiphol staat. Scholen, sportverenigingen, kunst en cultuur ze zijn allemaal in ruime mate aanwezig.

Kortom, dit is een villa waarvan wij zeggen, dat voelt als thuiskomen!!

Voor een rondleiding door deze villa kunt u contact opnemen met Jacques E. Walch, Register Makelaar of Bart Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur op 035 - 539 90 80, kantoor Laren aan de Brink 34. Nog beter is om uw eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.

Wat ons betreft bent u meer dan welkom in de parel van het Gooi!

Vastgoed IDLN101666
Vraagprijs€ 2.995.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.317 m²
Perceelopp.2.591 m²
Bouwjaar1956
Renovatiejaar -
Slaapkamers4
Badkamers2
Garages -
Energielabel -

Voorma en Walch Laren Brink 34, 1251 KW Laren

  • Maandag - VrijdagOpen van 08.30 - 17.30
  • Zaterdag Open van 10.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Voorma en Walch Laren