"Een unieke parel" direct aan de Hollandse IJssel! Zuider IJsseldijk 10, 2808 PB Gouda
Ref. NL-1331

Femme Makelaars
Vraagprijs€ 1.350.000
Perceelopp.1.247 m²
Woonopp.200 m²

Contacteer Femme Makelaars

Deze ruime villa is onder architectuur gebouwd en wordt in casco-staat aangeboden. De kavel van 1247 m2 is gebaseerd op het slagenlandschap van de Krimpenerwaard. De villa is achter op de kavel gelegen, direct grenzend aan de Hollandse IJssel met zicht op de historische waaiersluis. Het betreft een diepe kavel met aan de voorzijde de langgerekte tuin met oprit en erf en aan de achterzijde een mooi onderheid terras. De casco-staat geeft de mogelijkheid de binnenzijde geheel naar eigen inzichten in te richten.

Het langgerekte karakter van de omgeving en de kavel komt terug in het ontwerp van de villa, waarbij de muren van de woning op verschillende plekken worden doorgezet in lange lijnen de tuin in. De langgerekte stenen zijgevels gaan over in tuinmuren en pergola’s verankeren de woning in de omgeving. Kopgevels met verspringende vlakken van steen en frame creëren een relatie met het landschappelijke tuinontwerp.

De villa is opgetrokken uit zeer hoogwaardige bouwmaterialen, heeft een vloeroppervlak van ruim 200 m2 en is duurzaam gebouwd. Voorbereidingen voor een warmtepomp met warmte/koude opslag, ingebouwde led verlichting, WTW-installatie en domotica zijn getroffen. De grote centrale hal markeert het hart van de villa. Een plafondhoogte van drie meter gecombineerd met een vide geven een enorm ruimtelijke woonkamer. De riante keuken is apart en heeft een eigen kap. Verder zijn er voorzieningen getroffen om de oorspronkelijk geplande garage om te bouwen tot een slaapkamer, hier zijn tevens voorzieningen getroffen om eventueel een badkamer aan te leggen. Zo bestaat de mogelijkheid om geheel gelijkvloers te wonen! Maar de ruimte geeft ook mogelijkheden voor een ruim kantoor, bijna alles is nog mogelijk!

De verdieping is ook uniek en fraai. Zo komt u boven in het midden van de villa. Er zijn twee slaapkamers en een bergruimte aan de voorzijde en de badkamer en ‘masterbedroom’ aan de achterzijde. Bijzonder is de open structuur aan de binnenzijde, de relatie tussen boven en beneden door de vide en de “galerij”. Fantastisch is ook het uitzicht. De achterzijde van de gevel is grotendeels van glas met uitzicht op de Hollandse IJssel en de waaiersluis. Een levendig uitzicht vanuit de woonkamer, vanaf het terras en vanaf het balkon van de ‘masterbedroom’ op de verdieping!

De afbouw aan de binnenzijde en de aanleg van de tuin rondom dient nog plaats te vinden. Uiteraard is het mogelijk om in samenspraak met de eigenaar en/of de architect het oorspronkelijke afbouwplan te bespreken maar dit is geheel naar vrije keuze.

Indeling
Begane grond: Entree, hal, garderobe, meterkast, trapopgang, technische ruimte, bijkeuken, toilet, garage of slaapkamer met separate badkamer, woonkamer met open keuken
Verdieping: Overloop/ galerij, twee slaapkamers, masterbedroom met balkon, badkamer en een ruime berging welke eveneens als badkamer zou kunnen dienen.

Bijzonderheden:
-Aangeboden in de huidige staat zonder afbouw
-Ontworpen door Boon architecten
-Zeer hoogwaardige bouwmaterialen (o.a. koper, natuursteen en hout)
-Onderheid terras aan achterzijde van circa 36 m2
-Uniek gevelsysteem middels click-brick
-Voorzien van zonnepanelen
-Voorbereidingen op basis van "energie-neutraal" (gas-loos)
-Maar liefst voorzien van 10 dakramen, dus zeeën aan licht
-Bij deze woning is een voorlopig energielabel A aanwezig


Vele faciliteiten bevinden zich op fietsafstand, o.a. scholen, sportfaciliteiten, het station, het ziekenhuis en natuurlijk het prachtige historische centrum van Gouda. Ook is Gouda uiterst gunstig gelegen in het Groene Hart van de Randstad en zijn grote steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht binnen afzienbare tijd bereikbaar. En vergeet de mooie nabij gelegen Reeuwijkse plassen niet!

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Vastgoed IDNL-1331
Vraagprijs€ 1.350.000
WoningtypeVilla
Woonopp.200 m²
Perceelopp.1.247 m²
Bouwjaar2020
Slaapkamers4
Badkamers1
Garages -

Femme Makelaars Platteweg 27, 2811 HL Reeuwijk

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Femme Makelaars