Villa te koop in MIDLAREN met referentie 19404727648 Steenakkers 3, 9475 PM MIDLAREN
Ref. HN102152

Verver Jet Winters
Vraagprijs€ 1.445.000 k.k.
Perceelopp.8.560 m²
Woonopp.316 m²

Contacteer Verver Jet Winters

Op een magnifieke locatie aan de zuidelijke rand van het Drentse Midlaren staat dit verrassende landhuis op een totale hoeveelheid grond van ruim 8.500 vierkante meter. Het perceel is middels een lange oprit, met aan weerszijden een bomenrij en Rhododendron, met de Schutsweg verbonden en door de afstand ontstaat er gelijk veel privacy waarbij de vergezichten over de es richting Zuidlaren werkelijk weergaloos zijn. Je waant je hier op je eigen landgoed en dat alles op 12 à 13 kilometer van Groningen Zuid.

Het interessante aan dit huis is dat het feitelijk bestaat uit twee delen. Het voorste, oudere maar in 2005 gerenoveerde deel en het in 2005 aangebouwde deel aan de achterzijde. Bij die zeer grondige verbouwing is niet bezuinigd en heeft de toenmalige eigenaar bijvoorbeeld besloten om er gelijk een riante kelder in mee te nemen. Het gevolg is een min of meer dubbel woonhuis met vier riante slaapkamers, een gezellige woonkamer, een echte woonkeuken en in het voorhuis eveneens een keuken, veel bergruimte en dus de eerder genoemde kelder die ruimte biedt aan bijvoorbeeld een mooi biljart, thuisbioscoop of kan dienen als muziekruimte.

Naast het woonhuis is er meer. Naast het huis staat een bijgebouw met meerdere functies. Allereerst een verwarmd logement met veranda geschikt voor b&b of voor familie en vrienden die blijven overnachten. Dit met eigen sanitaire voorzieningen en een keukenblok.
Verder schuurruimte, een dubbele carport en een dubbele garage waarvan een deel momenteel nachtverblijf voor een aantal schapen is. En ook die kunnen hier hun hart ophalen aangezien het aangrenzende weiland erbij hoort.

In de nabij omgeving treft u het uitgebreide voorzieningenpakket van Zuidlaren, het Zuidlaardermeer, het Noordlaarderbos maar bijvoorbeeld ook de zeer fraaie Noord-Nederlandse Golf & Country club op landgoed De Poll aan. De tuin wordt dagelijks bezocht door reëen, ooievaars, hazen, eekhoorns en tal van vogelsoorten. Dit is wonen met de natuur aan je voeten en bovendien is het goed mogelijk om hier hobbymatig dieren bij huis te houden.

Wij zijn zeer enthousiast over al dit bijzonders. Temeer omdat het huis veel meer biedt dan wat je vanaf de weg bekeken zou verwachten. Een huis dat aangenaam verrast!

Vastgoed IDHN102152
Vraagprijs€ 1.445.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.316 m²
Perceelopp.8.560 m²
Bouwjaar2005
Slaapkamers4
Badkamers2
Garages -
EnergielabelA

Premium makelaar

Verver Jet Winters Rijksstraatweg 26A, 9752 AE Haren

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Verver Jet Winters