Villa te koop in BLARICUM met referentie 19503555089 Koningin Wilhelminalaan 3, 1261 AG BLARICUM
Ref. LN101137

Voorma en Walch Laren
VraagprijsOp aanvraag k.k.
Perceelopp.6.476 m²
Woonopp.629 m²

Contacteer Voorma en Walch Laren

Aan enkele fraaie lanen met ‘koninklijke namen’ liggen fraaie villa’s en landhuizen in al even fraai aangelegde bostuinen. Hier wordt ‘koninklijk’ gewoond. Zeg maar gerust ‘geresideerd’. Het is dan ook met gepaste trots dat wij u deze vrijstaande villa van de absolute top klasse presenteren.

Aan de Koningin Wilhelminalaan 3 ligt een riante kavel van bijna 6.500 m2 welke doorloopt tot aan de westelijk gelegen Koningin Emmalaan waar op nummer 2 de ingang van de op de kavel gelegen kantoorvilla ligt. Iets ten noordoosten van de kantoorvilla - ook een prima guesthouse, B&B of personeelswoning – bevinden zich het tuinhuis, de villa en het zwembad, met elkaar verbonden door prachtige terrassen. Het geheel is omringd door een royale parkachtige tuin met gazons, hoge bomen en dicht groen langs de kavelgrenzen, kortom optimale privacy is hier gegarandeerd.

Vanaf het beveiligde en op afstand bedienbare toegangshek aan de Koningin Wilhelminalaan voert een royale oprijlaan met ruime parkeergelegenheid naar de entree.

Omdat het perceel aan de oostzijde lager ligt, ziet u rechts het souterrain met de garage en links daarvan de trap naar een comfortabel overdekt bordes op de begane grond. Hier zijn twee entrees. Links de hoofdentree en in het verlengde van de trap een tweede entree voor de boven de garage gelegen oostvleugel die met een hal, een woonkamer annex keuken, een slaapkamer met badkamer en een toilet, een geheel zelfstandige woonunit vormt. Hier bevindt zich ook de bijkeuken/waskamer. De hoofdentree biedt toegang tot een ruime hal met trappenhuis dat naar het souterrain en de eerste verdieping voert. Links in de hal deuren naar een ruime kamer (in gebruik als kantoor) en de riante L-vormige woonkamer met een sfeervolle open haard en aan de westkant grote raampartijen die deels grenzen aan het overdekte en verwarmde terras met een heerlijk uitzicht op de tuin. Rechts in de hal de deur naar de woonkeuken: heerlijk ruim en van alle moderne keukengemakken voorzien.
Vanuit de keuken zijn de hal van de oostvleugel, de woonkamer en de serre - een volwaardige ruime kamer - bereikbaar. Twee stel openslaande deuren bieden vanuit de woonkeuken toegang tot de terrassen rond het zwembad en het tuinhuis.

Op de eerste etage treft u, vanaf de trap aangekomen, op de overloop meteen rechts de deur naar de master-bedroom-suite die bestaat uit de master-bedroom, een kleedkamer en een al even riante en fraai ingerichte badkamer. Aan de zuid- en de westzijde van de master-bedroom ligt een heerlijk terras met uitzicht op de tuin. Links op de overloop de deur naar een ruime berging. Daarnaast de ingang van de derde slaapkamer, die over een eigen badkamer beschikt.
De vierde en vijfde slaapkamer delen een badkamer. Vanuit de master-bedroom, tot slot, is via een vlizotrap een grote vliering met heel veel bergruimte bereikbaar.

Terug op de begane grond leidt een separate trap naar het souterrain met een ruime hal die de garage, een toilet, een berging, een technische ruimte, een volledig geluiddichte huisbioscoop en een zeer ruime gym ontsluit. Een ingebouwd badkamermeubel, een dubbele inloopdouche, een sauna en een stoombad maken de gym meer dan compleet.

Vanuit de villa zijn de terrassen te bereiken vanuit de woonkamer, de serre, de woonkeuken en de gang van de oostvleugel. Tegenover de woonkeuken van de villa ligt een bijzonder tuinhuis. Het bestaat uit een open deel met een bar, een complete keuken en een open haard. Via een hal is het ‘gesloten’ deel van het tuinhuis met een (zit)kamer, een toilet en een badkamer met wastafel en douche bereikbaar. De zitkamer heeft openslaande deuren naar het terras en de tuin aan de zuidwestzijde. Een trap voert naar de kelder waar zich de zwembadinstallaties en verwarmingsinstallatie bevinden. De vloerverwarming van het tuinhuis is hierop aangesloten, zodat het open deel van het tuinhuis vorstvrij gehouden worden. Het zwembadterras ligt verlaagd ten opzichte van de terrassen bij de villa en het tuinhuis. Het zwembad is verwarmd en kan geheel afgesloten worden. De noordoostkant van het zwembad heeft een lage tuinmuur waarachter de lager gelegen ‘all weather’ tennisbaan ligt.

De vrijstaande kantoorvilla is een ideale plek voor werken aan huis maar kan ook perfect dienen als dienstwoning, want met 3 kamers, een compleet ingerichte (woon)keuken en een badkamer met toilet, wastafel en douche zijn alle opties open.

Even afgezien van het genot van de prachtige locatie, uitmuntende staat van onderhoud, de heerlijke tuin, het zwembad en de tennisbaan, biedt de unieke combinatie van villa, tuinhuis en kantoorvilla zoveel woon-, werk- en logeermogelijkheden, dat zonder enige twijfel over een ‘once-in-a-lifetime-opportunity’ gesproken kan worden. En die doet zich nu voor. Voor zolang het duurt natuurlijk.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging nodigen wij u uit om contact op te nemen met Bart H.A.M. Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur of Jacques E. Walch, Register Makelaar en Register Taxateur van Voorma en Walch Makelaars in het Gooi te Laren op 035 539 9080

Vastgoed IDLN101137
VraagprijsOp aanvraag k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.629 m²
Perceelopp.6.476 m²
Bouwjaar1968
Slaapkamers5
Badkamers4
Garages1
Energielabel -

Voorma en Walch Laren Brink 34, 1251 KW Laren

  • Maandag - VrijdagOpen van 08.30 - 17.30
  • Zaterdag Open van 10.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Voorma en Walch Laren