Villa te koop in BLARICUM met referentie 19504393044 Dokter Catzlaan 21, 1261 CE BLARICUM
Ref. LN101726

Voorma en Walch Laren
Vraagprijs€ 1.700.000 k.k.
Perceelopp.957 m²
Woonopp.145 m²

Contacteer Voorma en Walch Laren

Wij zijn van mening, dat dit een villa is die u absoluut van binnen gezien moet hebben!!!

De zeer charmante villa ‘De Berkentop’, gelegen in de “Gouden Driehoek” uit de jaren dertig. Met alle ruimte om heerlijk te wonen. Met een heerlijke tuin op een fijne kavel in een prachtige omgeving. Het is het wensenlijstje waar de villa aan de Dokter Catzlaan 21 ruimschoots aan voldoet. En niet alleen omdat het in de ‘Gouden Driehoek’ van Blaricum en Laren ligt.

Bijna 150 m² woongenot: met een woonkamer, een heerlijke eetkamer, een riante woonkeuken en drie slaapkamers. In de prachtig aangelegde tuin met
royale terrassen, fraaie bomen, hagen en borders gaat het genieten gewoon door.

Vanuit Laren rijdend over de Torenlaan richting Blaricum ligt net na de dorpsgrens van Laren en Blaricum aan de linkerkant de Dokter Catzlaan, een prachtig lommerrijk laantje in de “Gouden Driehoek” met vele fraaie landhuizen en villa’s omgeven door al even fraai aangelegde tuinen op heerlijke ruime kavels. Comfortabel dichtbij Hilversum, Utrecht, Amsterdam en Schiphol. En nog weer heel veel dichter bij de sfeervolle dorpskern van Blaricum en het chique bruisende centrum van Laren. Tegelijkertijd ligt de Dokter Catzlaan gevoelsmatig heel ver weg van de randstad. Of u nu vanaf de op korte afstand gelegen A1 of A27 naar huis rijdt, de prachtige omgeving laat alle Randstedelijke stress van u afvallen en mocht er toch nog een beetje over zijn, dan is dat compleet verdwenen zodra u bij uw villa op nummer 21 uitstapt en de fluisterende wind in de bomen en het heerlijke geluid van de vogels in de tuin hoort.

Sfeer en comfort op drie uitgekiend ingedeelde woonlagen.
Bij binnenkomst in de royale hal is meteen duidelijk dat hier met veel gevoel voor sfeer en de oorspronkelijke details is gerenoveerd. Het timmerwerk is prachtig en geeft nog weer extra sfeer aan de hal. Tegenover de entreedeur bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping, de deur naar de bijkeuken, doorlopend de ruim bemeten woonkeuken met toegang naar het terras, gelegen op het zuidwesten. De keukeninrichting is compleet en voorzien van alle moderne keukengemakken. Meteen links van de hal is de toegang tot de woonkamer met openslaande deuren naar het terras op het zuiden. En ook hier weer prachtig timmerwerk, hoge plafonds en sfeervolle vensters. Last but not least: de eetkamer welke gecentreerd is tussen de woonkeuken en woonkamer. Deze prachtig lichte ruimte is bereikbaar vanuit de woonkeuken en is van buiten toegankelijk via een loopdeur aan de zuidzijde.

Twee slaapkamers, een kleedkamer en een badkamer op de eerste verdieping.
De royale trap voert vanuit de hal op de begane grond naar de overloop op de eerste verdieping, die aan de zuidzijde via de kleedkamer de master-bedroom ontsluit. Deze beschikt over een op het zuidwesten gelegen raam met uitzicht op het zuidelijk deel van de tuin. Vanuit de master-bedroom, teruglopend door de royale kleedkamer, bereikt u de overloop welke toegang geeft tot de tweede slaapkamer met zeer veel lichtinval door de drie grote ramen met vaste kasten. De compacte badkamer is voorzien van een ligbad, vaste wastafel en toilet.

En dan is er nog een tweede verdieping.
Deze wordt bereikt via een vaste trap vanaf de overloop op de eerste verdieping. De trap komt uit op de tweede verdieping. Op deze verdieping is een ruime derde slaapkamer gecreëerd, een overloop met een gezellig zitje en vaste wastafel. Hier bevindt zich een berging waar tevens de CV-installatie is gepositioneerd.

Zeer romantische tuin.
De tuin die volledig is omgeven door hoge hagen - die u optimale privacy bieden - is prachtig aangelegd en sluit op een vanzelfsprekende manier aan op de sfeervolle en karakteristieke architectuur met zijn charmante kap, royale dak overstekken, prachtig metselverband en zwarte gepotdekselde gevels op verdiepingshoogte. De royale berging ligt aan de westzijde van de villa en is geheel in stijl met de villa uitgevoerd.

De villa heeft diverse uitbouwmogelijkheden waar wij u tijdens een bezichtiging graag meer over vertellen!!

Dit is een villa waarvan wij vinden dat u deze beslist moet hebben gezien!! Als u het ons zou vragen voelt het echt als thuiskomen!!!

Voor een rondleiding van deze villa kunt u contact opnemen met Bart Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur of Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur. Maar nog beter is om uw eigen NVM makelaar mee te nemen.

Vastgoed IDLN101726
Vraagprijs€ 1.700.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.145 m²
Perceelopp.957 m²
Bouwjaar1931
Renovatiejaar -
Slaapkamers3
Badkamers1
Garages -
EnergielabelE

Voorma en Walch Laren Brink 34, 1251 KW Laren

  • Maandag - VrijdagOpen van 08.30 - 17.30
  • Zaterdag Open van 10.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Voorma en Walch Laren