Historisch gebouw te koop in ROLDE met referentie 19706587018 Stationsstraat 4, 9451 AJ ROLDE
Ref. HN102513

Verver Jet Winters
Vraagprijs€ 1.075.000 k.k.
Perceelopp.1.178 m²
Woonopp.549 m²

Contacteer Verver Jet Winters

Uniek object!

In 1997 is een prachtige verbouw gerealiseerd in de historische boerderij aan de Stationsstraat 4 in Rolde.
De aannemer heeft hier voor zichzelf een kwalitatief hoogwaardig woonhuis met multifunctioneel bedrijfsgedeelte gerealiseerd. Architectenburo Kampinga is het gelukt om, zeer doordacht, fraaie zichtlijnen en doorkijkjes te realiseren.
Het woonhuis kijkt weids weg over de tuin en de achtergelegen weilanden en natuur.

Aan de voorzijde is het huis zeer gunstig gesitueerd nabij het geliefde centrum van het
Drentse dorp Rolde. De multifunctionele ruimte (ca. 110 m2) heeft een eigen entree, eigen sanitaire voorzieningen, een pantry en beschikt over meerdere vertrekken.
Deze ruimte kan vele doelen dienen. Wonen met luxe werk-/praktijkruimte, dubbele bewoning (in overleg met de gemeente), mantelzorg, generatie wonen; alles is eenvoudig en goed te realiseren. Ook is het geheel met het oog op privacy goed te scheiden.
Vanzelfsprekend is de woonboerderij ook heerlijk te bewonen als u op zoek bent naar royaal wonen met een groot gezin. Voor ieder gezinslid vindt u royale vertrekken met daarbij prettige hobbyruimtes. Bij het huis behoort een dubbele garage. De tuin aan de achterzijde van het huis kijkt prachtig uit over historische grond met als hoogtepunt de nabijgelegen Jacobskerk. De tuin biedt volop privacy, is prettig zonnig en is mooi aangelegd met gazon en borders.

Rolde is zo geliefd omdat het te midden van de geliefde Drentse natuur is gelegen.
Direct uit Rolde kunt u uren wandelen en fietsen door deze geroemde en bekroonde natuur (het Stroomdal van de Drentsche Aa is uitgeroepen tot Nationaal Park en Unesco Global Geopark). Ook het prachtige Balloërveld bevindt zich “om de hoek”. Rolde heeft uitgebreide winkelvoorzieningen. Er is een actief verenigingsleven en er is een basisschool voor openbaar onderwijs. Uitgebreide schoolfaciliteiten bevinden zich in het nabijgelegen en uitstekend bereikbare Assen (6 km).
Assen bereikt u met de fiets in 20 minuten. Er is goed openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Groningen of Zwolle (N33 / A28) bereikt u in enkele minuten.

Enkele hoogtepunten van het huis, zonder daarbij uitputtend te zijn, zijn de fantastische tuinkamer met haard en prachtig uitzicht over de tuin en de landerijen. De bijzonder vormgegeven woonkamer is uitermate sfeervol, heeft eveneens een mooie haardpartij en staat halfopen in verbinding met de luxe keuken.
Alle sanitaire voorzieningen zijn luxe uitgevoerd en diverse vloeren zijn voorzien van luxe marmer en hebben vloerverwarming. De multifunctionele ruimte is speels vormgegeven en zeer bruikbaar. Er is een geïsoleerde dubbele garage aanwezig.

Daar een beschrijving van dit leuke object altijd zaken onvermeld laat verwijzen wij voor een gevoel van de ruimte en indeling naar de bijgeleverde plattegronden. Voor de sfeer van het huis en ligging bekijkt u de video en met name bij dit object bevelen wij u van harte een bezichtiging aan.

Bijzonderheden:
- Fraaie ligging; vrij maar beschut:
- Riant wonen maar ook riant werken!
- Vele wooncombinaties mogelijk;
- Prachtig uitzicht uit charmante woon- en eetkamer;
- Dubbele garage;
- Fijne en sfeervolle tuinkamer met mooi uitzicht.

Vastgoed IDHN102513
Vraagprijs€ 1.075.000 k.k.
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.549 m²
Perceelopp.1.178 m²
Bouwjaar1908
Renovatiejaar -
Slaapkamers5
Badkamers3
Garages1
EnergielabelB

Premium makelaar

Verver Jet Winters Rijksstraatweg 26A, 9752 AE Haren

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Verver Jet Winters