Appartement te koop in AMSTERDAM met referentie 19706960818 Singel 164H, 1015 AH AMSTERDAM
Ref. AM102008

Engel & Völkers Amsterdam Zuid
Vraagprijs€ 1.150.000 k.k.
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.218 m²

Contacteer Engel & Völkers Amsterdam Zuid

Singel 164-hs, Amsterdam

Een benedenhuis van maar liefst 218m² ( NEN gemeten ) in een rijksmonumentaal 18e-eeuws grachtenhuis op een fijne locatie aan het Singel. Het huis heeft een voor- en achterhuis met een patio er tussen en is onlangs van een nieuwe fundering voorzien.

indeling:
Op de begane grond is de eigen voordeur van het appartement. Achter het voorportaal van glas en staal bevindt zich de royale woonkeuken met openslaande deuren naar de patio. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De gang naast de patio leidt naar een achterkamer geschikt als slaapkamer met aangrenzend de badkamer. De badkamer heeft een douche, bad, wastafel en handdoek radiator. Tevens een separate w.c. in de hal.
Vanuit het achterhuis is er toegang naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich de tweede slaapkamer/werkkamer.
Het souterrain is te bereiken via een interne trap maar heeft ook een eigen toegang vanaf de gracht. Doordat de fundering net is gedaan is hier een volwaardige woonruimte met een plafondhoogte van 2.60 meter gecreëerd. Het souterrain is naar eigen smaak en behoefte in te delen zoals een aantal slaapkamers met badkamer, kantoorruimte, fitnessruimte of een thuis bioscoop.

Locatie:
De locatie is uniek: aan de Amsterdamse grachtengordel in het bruisende hart van de stad. Het appartement ligt nabij de Westermarkt en op loopafstand van de Dam met de Bijenkorf, diverse winkels en de Negen Straatjes, met hun vele restaurants, cafés en winkeltjes. De Jordaan, eveneens bekend om vele gezellige cafés en restaurants ligt tevens om de hoek van het appartement. Tram- en busverbindingen bevinden zich op de Westermarkt en Nieuwezijds Voorburgwal. Het Centraal Station bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 18 eeuw
- Woonoppervlakte: 218m² (NEN)
- Rijksmonument: nr. 5310. Wold Heritage site.
- Eigen grond
- Patio
- Slaapkamers: twee en meerdere te creëren
- Badkamers: 1
- Fundering: recentelijk vernieuwd
- Souterrain naar eigen smaak en behoefte in te delen.
- Vve: 2 leden
- Servicekosten per maand: € 200,-
- Energielabel niet vereist vanwege monumentenstatus
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningsstelsel

Interior Studio van Maanen heeft een variant plattegrond gemaakt. Er zijn nog meerdere varianten beschikbaar, mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u deze bij ons opvragen.

Deze informatie is door Engel & Völkers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Engel & Völkers geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen Engel & Völkers niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting de (laten) uitvoeren.

Vastgoed IDAM102008
Vraagprijs€ 1.150.000 k.k.
WoningtypeAppartement
Woonopp.218 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar1753
Renovatiejaar -
Slaapkamers2
Badkamers1
Garages -
Energielabel -

Engel & Völkers Amsterdam Zuid Willemsparkweg 89, 1071 GT Amsterdam

  • Maandag - VrijdagOpen van 08.30 - 17.30
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer Engel & Völkers Amsterdam Zuid