Historisch gebouw te koop in TAARLO met referentie 19806194698 Dorpsweg 6, 9485 TB TAARLO
Ref. HN102527

Verver Jet Winters
Vraagprijs€ 1.545.000 k.k.
Perceelopp.2.825 m²
Woonopp.536 m²

Contacteer Verver Jet Winters

Een prachtig verbouwde woonboerderij die zijn gelijke niet kent.
De woonboerderij is een combinatie van een intieme sfeer en authentieke charme die zeer geslaagd samengaat met strakke en doordachte lijnen.

De locatie is uitstekend! Vanuit diverse vertrekken biedt de woonboerderij weids uitzicht over het aangrenzende mooie Drentse landschap.
De ligging in een prettig en mooi dorpje met gemeenschapszin en met in de nabijheid de steden Assen (7 km) en Groningen (25 km) is zeer plezierig.

Taarlo zelf is geliefd door de prachtige ligging in het Nationaal Park Drentsche Aa. Het dorp heeft stijlvolle oude brinken. Direct vanuit de woonboerderij kunt u uren wandelen of fietsen door het fameuze beekdal, het Balloërveld en de nabijgelegen bossen.
Taarlo kent een actief verenigingsleven en kent in de vereniging Dorpsbelangen een warm pleitbezorger voor gemeenschapszin. Alle winkelvoorzieningen die u wenst kunt u vinden in het nabijgelegen Assen.

De woonboerderij is de afgelopen decennia uiterst zorgvuldig en met grote zorg, toewijding en passie verbouwd. Strakke en doordachte lijnen zijn gecombineerd met authentieke elementen, zoals gebinten, stijlvolle tegels en oud gebakken klinkers (buiten én binnen), fraaie (geïsoleerde) raampartijen met roedeverdeling en een rieten kap die als een warme jas de woonboerderij bedekt.
In ieder vertrek is gedacht aan zicht en licht in combinatie met charme en kwaliteit. Het geheel is royaal maar voelt nergens te groot. Ofschoon de woonboerderij veel oppervlakte en inhoud heeft zult u overal de menselijke maat ervaren; intimiteit en ruimte gaan hier hand in hand.
Ideaal is de volledige woonplattegrond op de begane grond. De master bedroom is royaal en zeer rustig gesitueerd. De nabijgelegen badkamer is luxe en uitvoerig. Eveneens is hier veel verzorgde kastruimte.
Het samenspel tussen de gang, het licht, de woonkeuken, de eetkamer en de living moet u komen ervaren. Zeer harmonieus vloeien deze ruimtes in elkaar over. Aan de living grenst nog een knusse werkkamer met authentieke bedstede.
Vanzelfsprekend bevinden zich eveneens meerdere slaapvertrekken, een luxe 2e badkamer en een professionele sauna op de verdieping.

Deze woonboerderij heeft dusdanig veel leuke, bijzondere, en stijlvolle kenmerken dat een volledige opsomming te kort schiet.

Zo is er de unieke en gezellige feestruimte met theater, bar en vergaderruimte.
U kunt hier ook een prachtig gastenverblijf en/of B&B in realiseren.
Ook de entree aan de achterzijde is verbluffend. Via de strakke glazen entree kijkt u volledig de prachtige en uitgelichte kap in. Hier bevindt zich een ruimte die als atelier en tentoonstellingsruimte prachtig is.

Vanaf het op het zuiden gelegen terras kijkt u uit over de op 400 meter afstand gelegen meanderende Drentsche Aa, met aan de horizon de kerk van Rolde. Tot in de late uurtjes kunt u genieten van de schoonheid en weidsheid van deze bijzonder mooie plek vanonder de prachtig vormgegeven en direct aan huis verbonden veranda.

Vanzelfsprekend is er garageruimte en meerdere ruimtes voor opslag en om in te klussen.

De woonboerderij is uitermate zorgvuldig verbouwd en goed onderhouden. De gekozen materialen zijn kwalitatief hoogwaardig. De rieten kap is goed bijgehouden maar verdient enige aandacht aan de noordoost zijde.

De omliggende tuin (totaal circa 2800 m2) kent vele leuke plekjes. Er zijn meerdere zonne- en schaduwterrassen, mooi aangelegde borders en fraai sierstraatwerk.
Daar een omschrijving de schoonheid van deze woonboerderij niet volledig kan verklaren moet u deze woonboerderij beslist komen ervaren!
Een goede indruk van de indeling, het aantal vertrekken en van de ruimte kunt u krijgen via de door ons vervaardigde plattegronden.

Bijzonderheden:
- Stijlvol en doordacht verbouwde woonboerderij;
- Mooie ligging met weids uitzicht;
- Klassiek en modern;
- Unieke woonbeleving door mooie invulling van de ruimte;
- Combinatie van wonen met werken is uitstekend te realiseren;
- Geliefd Drents dorpje te midden van de natuur;
- Snel in Assen (7 km) en Groningen (25 km);
- Royale, passende aangelegde tuin;
- Bijgebouw met vele mogelijkheden;
- Goed geïsoleerde woonboerderij (label A).

Vastgoed IDHN102527
Vraagprijs€ 1.545.000 k.k.
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.536 m²
Perceelopp.2.825 m²
Bouwjaar1900
Renovatiejaar -
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages1
EnergielabelA

Premium makelaar

Verver Jet Winters Rijksstraatweg 26A, 9752 AE Haren

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Verver Jet Winters