Villa te koop in AMSTERDAM met referentie 19806760719 Osdorperweg 782, 1067 TB AMSTERDAM
Ref. AM14062

Mar J. Heule Makelaardij
Vraagprijs€ 1.095.000 k.k.
Perceelopp.618 m²
Woonopp.284 m²

Contacteer Mar J. Heule Makelaardij

Halfvrijstaande villa met een totale woonoppervlakte van 284 m² op een ruim perceel van 618 m² eigen grond met een riante achtertuin aan het water gelegen! De brede voortuin geeft mogelijkheid tot parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.

Het woonhuis bevindt zich thans zowel intern als extern in een casco staat. Zeer recent is het originele woonhuis uit 2003 aanzienlijk vergroot aan de achterzijde en is er een geheel nieuwe kap en nieuwe kozijnen aangebracht. De verdere ver- en afbouw is geheel voor rekening en risico van koper.

Het object heeft een perfecte ligging in Nieuw-West, direct achter de Tuinen van West. Het is een rustige en groene omgeving met een centrale ligging ten opzichte van enerzijds de stad en anderzijds Haarlem en luchthaven Schiphol. Voorzieningen zijn te vinden in het nabijgelegen Zwanenburg/ Halfweg.

De beoogde indeling van het woonhuis is als volgt;

Riante en lichte centrale hal met garderobe en separaat toilet. Aan de voorzijde is een werkkamer met aansluitend een game-/ speelkamer. Een riante living geeft toegang tot de verdiepte eetkamer met luxe open keuken. Nagenoeg de volledige achterpui is van glas waardoor er veel licht naar binnen komt. Een volledig te openen schuifpui geeft toegang tot de tuin met groot vlonderterras en overkapping aan het water, ideaal te gebruiken als buitenkeuken. Hier bevindt zich tevens een separate berging ten bate van tuinmeubilair. Er is tevens een vergunning afgegeven voor het realiseren van een buitenzwembad.

Op de eerste verdieping is een master bedroom voorzien met kleedruimte en badkamer en suite. Daarnaast zijn er nog drie ruime slaapkamers alsmede de mogelijkheid voor een tweede badkamer. Op aanvraag hebben wij een uitgebreid lichtplan en een mooi interieur ontwerp beschikbaar om een en ander inzichtelijk te maken van de mogelijkheden!

Algemeen:
- Woonoppervlakte: 284 m²
- Perceeloppervlakte: 618 m²
- villa op toplocatie aan het water
- Oplevering in casco staat. Verkoop op basis van "as-is, where is" clausule met een uitsluiting van een beroep op artikel 7:17 BW (non-conformiteit)
- Nieuw dak en nieuwe kozijnen
- Vaste notaris

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door makelaar en verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten alsmede (interieur) impressies zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Vastgoed IDAM14062
Vraagprijs€ 1.095.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.284 m²
Perceelopp.618 m²
Bouwjaar2003
Renovatiejaar -
Slaapkamers4
Badkamers2
Garages -
Energielabel -

Mar J. Heule Makelaardij De Lairessestraat 16, 1071 PA Amsterdam

  • Maandag - DonderdagOpen van 08.30 - 17.00
  • Vrijdag Open van 08.30 - 16.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Mar J. Heule Makelaardij