Villa te koop in OOSTKAPELLE met referentie 19901289352 Duinweg 44, 4356 GB OOSTKAPELLE
Ref. DG101580

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed B.V.
Vraagprijs€ 1.300.000 k.k.
Perceelopp.2.035 m²
Woonopp.167 m²

Contacteer Makelaarskantoor Wisse Vastgoed B.V.

Prachtige kans op korte afstand van het strand en het dorp met alle voorzieningen!

Dit vrijstaande, karakteristieke woonhuis beschikt over 3 appartementen en een vrijstaande zomerwoning die verhuurd kunnen worden wanneer u een deel van de hoofdwoning permanent bewoont. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om het geheel als tweede woning te gebruiken voor u en uw familie!

De woning is een Oostenrijks ontwerp uit 1910 maar redelijk onderhouden. De zomerwoning is gebouwd in 2019 en daardoor voldoet deze volledig aan de huidige bouweisen.

Dit alles ligt op een perceel van 2035 m2 eigen grond.

Indeling:
Entree met toegang naar het gedeelte voor permanente bewoning en toegang naar het eerste appartement. Het gedeelte voor permanente bewoning bestaat uit een half open keuken met toegang naar de woonkamer en de slaapkamer. Vanuit de woonkamer is de badkamer met douche, wastafel en toilet bereikbaar.

Het appartement op de begane grond bestaat uit een woon-slaapkamer met kitchenette en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee appartementen met ieder een woon-slaapkamer, kitchenette, badkamer met douche en wastafel en een separate toilet. Een van de appartementen beschikt over een tweede slaapkamer.

Tweede verdieping:
Bergzolder bereikbaar via een luik.

Zomerwoning:
De moderne zomerwoning is op de begane grond voorzien van een woonkamer met keuken, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en een slaapkamer. Op de 1e verdieping bevind zich een tweede slaapkamer met bidet.

Tuin:
Rondom beide woningen is een groot perceel van ruim 2000m2 eigen grond waar volop ruimte is voor parkeren op eigen terrein en een zonnige en veel privacy biedende tuin voor u en uw gasten.

Verder bevind zich hier een houten garage met aangebouwde veranda.

Bestemming/gebruiksmogelijkheden:
Indien u de hoofdwoning permanent bewoond kunt u de zomerwoning en/of de appartementen recreatief verhuren.
Indien u de hoofdwoning niet permanent bewoond kunt u deze voor u en uw familie gebruiken als tweede woning. Commerciële verhuur van de woning, appartementen of zomerwoning is dan niet toegestaan.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak, wij verzorgen u graag een rondleiding door de woning. Makelaarskantoor Wisse Vastgoed, Thuis in Zeeland. Wellicht tot binnenkort!

Vastgoed IDDG101580
Vraagprijs€ 1.300.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.167 m²
Perceelopp.2.035 m²
Bouwjaar1926
Slaapkamers4
Badkamers4
Garages1

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed B.V. Singel 14, 4357 BW Domburg

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag  Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer Makelaarskantoor Wisse Vastgoed B.V.