Appartement te koop in LAREN met referentie 19902608614 Zomertuin 16, 1251 LZ LAREN
Ref. LN101211

Voorma en Walch Laren
Vraagprijs€ 2.295.000 k.k.
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.219 m²

Contacteer Voorma en Walch Laren

Wonen in Laren is bijzonder, maar krijgt in dit royale appartement een extra dimensie door de ligging midden in het chique bruisende hart van Laren. Een heerlijk licht appartement in een prachtig gebouw. Het appartement telt bijna 220 m² woonoppervlak met vier balkons (totaal 32 m² buitenruimte), twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder en twee bergingen.

Op de locatie van het huidige Hamdorff-complex, waar de Zomertuinappartementen deel van uitmaken stond ooit het befaamde Hotel Hamdorff. In 1901 gevestigd door Jan Hamdorff werd het al snel het hart van Laren’s culturele leven. In 1979 werd - na een aantal jaren leegstand - het hotel gesloopt. Pas in 1998 verrees het huidige complex met winkels, horeca en de daarboven gelegen appartementen. Bij de vormgeving heeft architect Egbert Jan Hoogenberk zich laten inspireren door het oude hotel Hamdorff en daarmee een ode gebracht aan de grandeur van toen.

Indeling:
Via de verwarmde en ruime inrit rijdt u de parkeergarage in. De garage heeft brede elektrische toegangsdeuren, te bedienen vanuit de auto. Twee privé-parkeerplaatsen liggen pal tegenover het trappenhuis met de lift die u naar de eigen hal op de tweede verdieping brengt.

Entree in het appartement. Prachtige lichte en zeer royale woonkamer met mooie strakke schouw met gashaard en twee lichtstraten voor extra daglicht. De moderne keuken is half open met plek voor een grote eettafel en aansluitend een balkon met uitzicht over de gezellige winkelstraat Nieuweweg. In de bijkeuken bevinden zich de aansluiting voor wasmachine en droger en de CV Installatie.

Via de hal is een doorloop naar een ruime half open kamer, voorheen atelier. Doorloop naar de werkkamer. Beide kamers zijn voorzien van inbouwkasten. Tevens is hier toegang naar het tweede balkon met uitzicht op de binnentuin. De masterbedroom heeft eveneens een eigen balkon met uitzicht op de binnentuin. Doorloop naar de kleedruimte met inbouwkasten en de riante badkamer met separaat toilet, wastafel en royale inloopdouche. Op de gang bevindt zich een tweede (gasten)toilet. Dan is er nog een ruime tweede slaapkamer met eigen balkon.

Het appartement is voorts voorzien van airconditioning, mooie houten vloeren en een hoogwaardige alarminstallatie (o.a. met persoons alarmering).
In de kelder bevinden zich naast twee parkeerplaatsen nog twee ruime bergingen.
Het is eventueel mogelijk om extra parkeerplaatsen bij te kopen.

Er is sprake van een gezonde en actieve VvE. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 595,51 per maand.

Oplevering in overleg.
Onder voorbehoud gunning.

Voor een bezichtiging van dit royale appartement kunt u contact opnemen met Jacques E. Walch, Register Makelaar Taxateur, lid NVM/Fiabi en Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

Vastgoed IDLN101211
Vraagprijs€ 2.295.000 k.k.
WoningtypeAppartement
Woonopp.219 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar1997
Slaapkamers2
Badkamers1
Garages2

Voorma en Walch Laren Brink 34, 1251 KW Laren

  • Maandag - VrijdagOpen van 08.30 - 17.30
  • Zaterdag Open van 10.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Voorma en Walch Laren