Be part of Eccentric 4 Temps min de lireLuxevastgoed

Eccentric is een ware ontdekkingstocht in de wereld van luxe met tal van exclusieve exposanten. Een niet te missen evenement met luxe en schoonheid in al zijn vormen.

Exclusief shoppen en genieten op Eccentric


Eccentric is hét evenement van de goede smaak, en gaat dit jaar door van 28 mei tot 2 juni. Laat u er meevoeren in de dromerige creatie vol fonkelende diamanten, nieuwste mode, tafelsierkunsten en heerlijke gastronomie, exclusieve architectuur, en luxe real-estates. Er is zowel een exclusief aanbod aan luxe juwelen als de mogelijkheid om een exclusieve droomreis te boeken. Met de Goodiebags van Revlon – American Crew kan u er zich extra in de watten laten leggen.


Met organisator Norbert De Mey is Eccentric dit jaar reeds aan haar 12e editie toe. 10 jaar lang was Veronique de Cock de presentatrice van de beurs. Sinds 2013 is niemand minder dan actrice Kader Gurbuz de nieuwe presentatrice. Net als vorig jaar is model Cilou Annys het gezicht van dit unieke evenement waarbij iedereen kan genieten van de vele glitter en glamour.


Het evenement Eccentric gaat naar jaarlijkse gewoonte door in de mondaine badstad Knokke, waar men steeds de laatste trends kan ontdekken, in stijl kan shoppen, en in klasse kan wegdromen.


Dit jaar doopt Eccentric het shoppinggebeuren om in een nieuw concept. Diverse standhouders van luxe producten krijgen nog steeds de mogelijkheid hun bedrijf voor te stellen. Op het Albertstand staat standaard een luxueus tentencomplex waar je terecht kan voor de meest exclusieve aanbiedingen. Maar er zal geen traditionele markt zijn met standen en gangen, maar wel één grote luxe zone. Het wordt een mix van kunst en cultuur, gastronomie, reizen, en mode, kortom alles voor wie houdt van het goedleven.


Eccentric Programma


Eccentric weet opnieuw te verrassen met een gevarieerd programma. Op de openingsavond van 28 mei gaat de Executive VIP Gala door voor een select publiek.


Van 29 mei tot 2 juni is er met de Dayfair een waar shoppinggebeuren. De bezoekers kunnen er genieten van wijnproeverijen en kunnen er de laatste modetrends bewonderen op de modeshows. Ook de Kenia Lodges zullen een bezoekje waard zijn, en u kan ontspannen vertoeven in de champagnebar en loungebar Chillaxlounge. Er komt een Boho Foodlab Beachbar waar kooksessies in geshowd worden en met proeverijen. U kan er ook genieten van de gekende champagne Veuve Clicquot tijdens de modeshows in stranddecor. ’s Avonds wordt uitbundig gefeest op de dansgelegenheden.


Ook aan de autoliefhebbers wordt gedacht met een oldtimer roadtour op 30 mei. De exclusieve Bentley S2 uit 1966 van Edouard de Nazelle is zeker het bezichtigen waard. De Oldtimer roadtour kent zijn start aan het beroemde restaurant Halifax en eindigt aan Eccentric.


Op 31 mei organiseert de Kitch Club een dj party in samenwerking met De Client. Met de komst van de Ketnetband en Crazy Sir G wordt aan alle leeftijden gedacht. Terwijl de kleinsten zondagmiddag 1 juni uit de bol gaan op de kidZdisco, genieten de ouders van een glaasje.


Be Bohemian Chic at Eccentric


Het Eccentric thema dit jaar is Boho Chique waarbij alles en iedereen in Bohemian Style wordt ondergedompeld. Wie inspiratie nodig heeft voor zijn aangepaste outfit, kan alvast een kijkje nemen op de pagina van Eccentric op Facebook. Viviane Audenaert verzorgt het fashiongedeelte. Om je outfit compleet te maken kan u zich een waar bohemiankapsel laten aanmeten bij De Client.


Exclusieve exposanten en samenwerkingen op Eccentric 


Ook dit jaar kan Eccentric op veel geïnteresseerde partners rekenen en tal van luxe zaken nemen deel. Vaste waarde op de beurs is de Exquisite Jewellery van Louis Reichman, en exposant Exclusive Destinations brengt luxevakanties aan.


Verder is er Camerich met unieke luxueuze interieur designs, X trend met topkwaliteit aan fitnesstoestellen, Meubili met echte designstukken aan terras- en tuinmeubilair, VITT met inspirerende bereidingen, Veerle Smet met exclusieve tuin- en landschapsarchitectuur, Lebeau-Courally met luxueuze horloges, Cosmik Vodka met de originele pure wodkasmaken, Hotels & Prefererence met de meest luxueuze droomverblijven, Manoir Alexandre met de meest verfijnde foie gras, en Sterling Caviaar met het enige echte zwarte goud.


Dolce World zorgt met zijn passie voor wereldgastronomie voor de meest verfijnde gerechten. Bij Dolce World houdt u steeds op de hoogte van de nieuwste gastronomische trends met hun magazine en shop.


Partners zijn het alom gegeerde magazine Knokke Actueel met het recentste en exclusiefste nieuws, de gemeente Knokke Heist, het iconische hotel La Reserve, de gerenommeerde kappersketen De Client, de kansspelen Napoleon Games, het cateringbedrijf Outré met zijn meesterlijke kookkunsten, en de gekende champagne Veuve Clicquot.


Verder wordt Eccentric gesteund door tal van handelszaken. Zo is er de KIWI store met hun unieke zomercollectie en badmode zodat u helemaal klaar bent voor de zomer, en Ralet met een schoenencollectie die pure klasse uitstralen. Haal snel uw tickets in voorverkoop bij deze zaken.


Laat u alvast warm maken op de site http://eccentric.be/ en wees er bij op het meest exclusieve evenement van het jaar.

Casino-Knokke.jpg