Penthouse Oasis City P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
Ref. NL-1223

Carrera Makelaars
VraagprijsOp aanvraag v.o.n.
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.103 m²

Contacteer Carrera Makelaars

Welkom bij Oasis City, een exclusief project op een fantastische locatie, direct nabij het bruisende Stadshart van Almere. Hier bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van luxe woonappartementen.

Het ontwerp van het appartementencomplex is van hoogstaande kwaliteit, met oog voor detail. De buitengevels zijn voorzien van een combinatie van glas en stucwerk, wat zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. De appartementen zijn ontworpen met veel aandacht voor lichtinval, waardoor elke woning een heerlijk lichte en ruimtelijke sfeer biedt. Bovendien beschikken alle woningen over een eigen buitenruimte, waar u kunt ontspannen en genieten van de omgeving.

Voor de liefhebbers van ultieme luxe bieden de penthouses in Oasis City een unieke ervaring. Deze exclusieve woningen beschikken over zeer ruime dakterrassen, waar u kunt genieten van adembenemend uitzicht en de privacy van uw eigen buitenruimte. Stelt u zich eens voor: ontspannen met een verfrissend drankje in de hand terwijl u uitkijkt over de stad.

Het gemak van wonen in Oasis City wordt versterkt door de aanwezigheid van een liftinstallatie, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot uw appartement. Daarnaast is er de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats te kopen in de parkeergarage, speciaal gereserveerd voor een aantal appartementen. Bovendien worden er op het terrein zelf parkeerplaatsen gerealiseerd, waardoor u altijd verzekerd bent van een plek voor uw auto.

Vastgoed IDNL-1223
VraagprijsOp aanvraag v.o.n.
WoningtypePenthouse
Woonopp.103 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2024
Renovatiejaar -
Slaapkamers4
Badkamers1
Garages -
Energielabel -

Carrera Makelaars P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 18.00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Contacteer Carrera Makelaars