Adverteren

De website van Luxevastgoed is de plaats bij uitstek voor vastgoedmakelaars binnen het luxesegement van residentieel vastgoed én voor bedrijven die hoogstaande woonproducten en –diensten aanbieden. Door het vastgoed binnen het juiste medium exclusief te presenteren, bereikt u een uiterst kwalitatief koperspubliek. Onze website biedt steeds een up-to-date aanbod aan de mooiste woningen te koop en te huur.

Enkel vastgoedprofessionals kunnen adverteren op Luxevastgoed. U heeft de keuze tussen 5 pakketten, afhankelijk van het aantal eigendommen dat u wenst te publiceren.

Om uw panden extra onder de aandacht te brengen, kunt u kiezen voor onze aanbieding “vastgoed in de kijker” en zo extra in beeld komen op onze homepagina, bovenaan de resultaten op de aanbodpagina en op onze social media. 

De woningen kunnen manueel worden ingevoerd of via een van volgende softwaresystemen: Whise, Omnicasa, Fortissimmo, Max-Immo, Skarabee, Esimmo, software ERA, Realworks,...

Adverteerders van Luxevastgoed hebben ook de mogelijkheid om in het Luxury Leads Magazine te adverteren. Dit is een uiterst stijlvol magazine met een oplage van 15.000 exemplaren en met een sterke bedeling binnen het juiste doelpubliek in zowel Vlaanderen als Brussel.