Zicht op Zeeuws vastgoed

Wie water wil, wil naar Zeeland. Luxe vastgoed is hier volop te vinden. Van vrijstaande woningen in de duinen tot monumentale herenhuizen in de haven van Middelburg. Van exclusieve villa’s met ruim eigen grond tot moderne appartementen op de mooiste locaties.

Bekijk alvast ons exclusieve aanbod in Middelburg

Wonen op een eiland

Zeeland biedt rust, ruimte én water. Zeeland is immers een verzameling schiereilanden, verbonden door bruggen en een tunnel. Op ieder eiland vindt u een andere vibe én ander luxe vastgoed. In de sfeervolle stadjes en badplaatsen vindt u karakteristieke huizen. Aan zee, in de duinen, in de polder of langs de wateren vindt u uiteenlopende typen woningen. Ook de recreatiemogelijkheden in Zeeland zijn eindeloos. En het Zeeuwse eten? Perfect voor Bourgondiërs!

Exclusief wonen in Zeeland

Op luxevastgoed.nl brengen we het Zeeuwse aanbod van de meest vooraanstaande makelaars samen. Het aanbod loopt uiteen van nieuwbouwvilla’s tot designwoningen en van woonboerderijen tot landhuizen. Van bungalows in de duinen tot appartementen met zeezicht en van vrijstaand vastgoed tot luxe penthouses.