Exclusief wonen in Wassenaar

In Wassenaar vindt u alles wat u wilt: van strand en duinen tot bos en cultuur. Dankzij de haast koninklijke status van het dorp (want dat is het!), vindt u er bovendien bijzonder luxe vastgoed. De strategische ligging in de Randstad als voorstad van Den Haag, maakt van Wassenaar een ideale woonplaats.

Ga ook voor exclusief wonen in Wassenaar

Klassiek en koninklijk

Landgoederen, landhuizen, ambassades, buitenplaatsen, villa’s: zomaar wat exclusieve woningen die nergens zo normaal zijn als in Wassenaar. De rijke geschiedenis van de plaats heeft de meest adembenemende huizen opgeleverd die u zich kunt voorstellen. En waar de ene buitenplaats nu in gebruik is als toonaangevend museum, is het andere landhuis de comfortabele woning van welgestelden. Wie op zoek is naar een koninklijke woning, is in Wassenaar aan het juiste adres!

Luxe vastgoed te koop in Wassenaar

Ook uniek wonen in Wassenaar? Bekijk het aanbod van de meest exclusieve huizen op luxevastgoed.nl. Onze connecties met toonaangevende makelaars in het hoger segment zorgen ervoor dat we u het meest actuele aanbod van luxe woningen in Wassenaar kunnen bieden.