Groots wonen in Rotterdam

Rotterdam is on the rise! Jaar na jaar wordt deze havenstad hipper, moderner, eigenwijzer en eigentijdser! Wie luxe vastgoed zoekt in Manhattan aan de Maas, kan z’n hart ophalen. Want dankzij het internationale karakter van de stad, zijn de woonmogelijkheden eindeloos. Niet alleen is Rotterdam de thuishaven van een aantal bekende wolkenkrabbers met daarin de meest luxe lofts, u vindt er ook exclusieve historische huizen. Dat de metropool daarnaast z’n eigen luchthaven heeft, is voor een kosmopolitische lifestyle ideaal.

Kies voor exclusief wonen in Rotterdam

Internationaal wonen aan de Maas

Met de Erasmus Universiteit heeft Rotterdam een van de meest innovatieve universiteiten van Nederland en mede dankzij de havens is de stad een internationale grootheid. Rotterdam is bovendien een zakenstad met no-nonsense houding. Niet lullen maar poetsen, geldt hier nog steeds. En dit vertaalt zich door in het luxe vastgoed! Want van de mooiste skyline van Nederland tot door high-end architecten ontworpen villa’s: Rotterdam heeft ‘t. Van nieuwbouwwijken tot historische woningen: u vindt het hier.

Exclusief vastgoed te koop in Rotterdam

Op luxevastgoed.nl verzamelen we het high-end aanbod in Rotterdam. De meest exclusieve makelaars in het hoger segment, weten de weg naar deze portal te vinden. Niet voor niets zijn wij nummer 1 in exclusieve eigendommen.