Aerdenhout: uit het juiste hout gesneden

De naam van de plaats Aerdenhout is een verbastering van ‘Den Anderen Hout’. En wie er woont is uit het juiste hout gesneden! Want de luxe plaats nabij Bloemendaal en Haarlem is eigenlijk een uitgebreide villawijk. Nergens anders in Nederland, vindt men zoveel exclusieve woningen bij elkaar. De perfecte plek dus voor wie luxe vastgoed zoekt!

Neem een kijkje naar ons exclusieve aanbod in Aerdenhout

Uitgestrekte wijken vol exclusieve woningen

Wie luxe vastgoed zoekt in Aerdenhout, kan zich rijk rekenen. In de bosrijke omgeving met strand en duinen om de hoek, is het uitstekend wonen. Geeft u de voorkeur aan een luxe villa? Of toch aan een klassiek landhuis? Is een modern huis naar uw smaak? Of houdt u meer van eigentijdse nieuwbouw? De mogelijkheden in Aerdenhout zijn eindeloos.

Luxe vastgoed in Aerdenhout

Wie droomt van een oprijlaan met statig hek en slingerend pad langs statige bomen, zit goed in Aerdenhout. Luxevastgoed.nl verzamelt voor u precies die huizen, zodat u een lange queeste bespaard blijft. U vindt bij ons het aanbod van vooraanstaande makelaars in het hoger segment van de vastgoedmarkt. Alles om u zo snel mogelijk aan de poort van uw eigen droomoprijlaan te krijgen.