Pure luxe in Laren

De oudste én de rijkste: dat is Laren. Van ’t Gooi, welteverstaan. En daar is men terecht trots op. Want dankzij de historische dorpskern, ontwikkelde cultuursector (het museum Singer Laren is internationaal bekend), smaakvolle horeca, mooie natuur én al het prachtige vastgoed is Laren een van de beste plekken om te wonen.

Ontdek unieke woningen in Laren

Wonen in stijl

Grote woonboerderijen met rieten daken, landelijk gelegen villa’s, statige herenhuizen, exclusieve woningen: Laren staat er vol mee. Wonen in stijl heet dat hier. En stijl ademt men in Laren; van de classy boetiekjes tot het sfeervolle museum en van de klassieke Brink in het midden van het dorp tot de bekende hockeyclub en de vele ateliers en exposities. Wie zoekt naar een luxe lifestyle, kan in Laren zijn hart ophalen.

Exclusief vastgoed in Laren

Vooraanstaande Gooische makelaars tonen hun aanbod van high-end woningen in Laren op luxevastgoed.nl. Dankzij de goede bereikbaarheid van de Gooi & Vechtstreek, is Laren een perfecte locatie voor wie wil genieten van de rust van een dorp nabij de grote steden van Nederland.