Goed gevestigd in Naarden

De beste plaats om te wonen in Nederland: die titel heeft Naarden meermaals verdiend. Een van de redenen hiervoor? De diversiteit in vastgoed. Want van monumentale herenhuizen en grachtenpanden in het oude Naarden-Vesting tot exclusieve villa’s in de buitenwijken: Naarden biedt alles. Tel daarbij prachtige natuur en volop levendigheid op en Naarden is en blijft een winnaar.

Kies voor mooi en luxueus wonen in Naarden

Luxe wonen in de vestingstad

Dankzij de groene omgeving vol water, bos en heide biedt Naarden uitgebreide recreatiemogelijkheden. Te midden van al die natuur is ook volop exclusief vastgoed te vinden. Van designvilla’s die aan de modernste eisen voldoen tot landhuizen die hun weerga niet kennen. En er zijn natuurlijk de beroemde Urban Villa’s op Buitenplaats Naarden van designer Jan des Bouvrie. Met zicht op de golfcourse en het Gooimeer een felbegeerde plaats om te wonen.

Exclusief woningaanbod in Naarden

Op luxevastgoed.nl komt het exclusieve woningaanbod van de meest luxe makelaars in Naarden samen. Wie in de markt is voor high-end vastgoed, begint hier met zoeken. Om zo het perfecte droomhuis in ’t Gooi te vinden!