Heerlijk Hilversum

Tuinstad, villadorp of mediastad: het is heerlijk wonen in Hilversum! Hoewel Hilversum de grootste stad in ’t Gooi is, is het er nog steeds goed toeven in de natuur. Daarnaast biedt de plaats alle gewenste faciliteiten en is het er levendig en prettig: van station tot winkelcentra en van goede school tot horeca. Hilversum is bovendien groen én gevuld met exclusief vastgoed voor wie luxe wil wonen.

Ga ook exclusief wonen in Hilversum

Villadorp in glooiend Gooi

Moderne villa’s en architectuur worden in Hilversum afgewisseld met exclusieve landhuizen en herenhuizen. Wist u dat Dudok - een van Nederlands meest beroemde architecten – nergens zo actief was als in Hilversum? Ook meer eigentijdse designers weten de Gooische plaats nog altijd te vinden en te waarderen. En dankzij de levendigheid van het Mediapark is het in Hilversum nooit saai!

Exclusief vastgoed in Hilversum

De combinatie van high-end architectuur, volop natuur én internationale zakelijke activiteiten maken van Hilversum een bijzondere locatie voor exclusief vastgoed. De stad biedt de luxury lifestyle die velen zoeken en ligt middenin de Randstad op een zeer gunstige locatie.