Luxe vastgoed in Den Haag

Den Haag – of ’s-Gravenhage – is dé stad aan het strand. In de hoofdstad van Zuid-Holland vinden we majestueuze herenhuizen nabij het centrum én luxe villa’s in de duinen. U vindt er kunst en cultuur, politiek én de sfeer van badplaats Scheveningen. Den Haag barst bovendien van de geschiedenis en ook dat ziet u terug in het exclusieve vastgoed.  

Bekijk snel de meest exclusieve woningen van Den Haag

Unieke combinatie van stad & strand

Luxe wonen in Den Haag is uniek in Nederland. De vele verschillende Haagse wijken hebben ieder hun eigen sfeer en karakter. En hun eigen soort exclusief vastgoed! Van waanzinnige herenhuizen tot moderne strandvilla’s en van design appartementen tot nieuwbouw. De gemene deler? Het strand is altijd dichtbij. Geniet het jaar rond van de vrijheid en frisse lucht in Scheveningen. En wees altijd verzekerd van een geweldig aanbod kunst & cultuur. Want Den Haag heeft ‘t allemaal.

High-end wonen in Den Haag

Op luxevastgoed.nl komt het neusje van de zalm samen. Wie exclusief wil wonen in Den Haag, vindt hier het actuele aanbod van de meest vooraanstaande makelaars. Alle unieke woonmogelijkheden van ’s-Gravenhage voor u verzameld.