Blaricum biedt alles

Bekende architectuur, sfeervolle boerderijen, een groene omgeving met volop water: Blaricum biedt alles! Niet voor niets staat het bekend als een van de mooiste dorpen van Nederland. Heide, natuur, water en bossen: voor natuurliefhebbers is Blaricum bijna on-Hollands mooi. Tel daarbij de gemoedelijke sfeer en de strategische locatie op en wie exclusief wil wonen weet genoeg. Blaricum is waar u wilt zijn.

Bekijk alvast ons exclusieve aanbod in Blaricum

Sfeervol vastgoed

Van woonboerderijen tot riante villa’s: dat Blaricum ooit een boerennederzetting was, zou u niet meer zeggen. Als een van de meest welvarende plaatsen in Nederland (én in ’t Gooi!), biedt Blaricum verschillende exclusieve vastgoedmogelijkheden. Van sfeervol wonen in het centrum van het rustieke dorp tot langs zo’n mooi kronkelweggetje afslaan naar uw eigen oase van rust. Van wonen aan het water tot de luxe van nieuwbouwwijk Blaricummermeent. Alles kan in Blaricum.

Exclusief wonen in ‘t Gooi

Blaricum is een woonplaats met een hoge welvaart. Bekende namen uit het dorp zijn Mondriaan en Singer, maar ook velen acteurs, zangers en kunstenaars voelen zich in Blaricum thuis. Wie exclusief wil wonen, wil naar Blaricum.