Bussum: oase van rust

Als een van de grotere plaatsen in ’t Gooi, is Bussum een dorp vermomd als stad. Of een stad vermomd als dorp, net wat u wilt. In ieder geval is het er rustig en vindt u er villawijken die zijn aangemerkt als beschermd stadsgezicht. Wonen in Bussum betekent dus wonen op een historische plaats.

Ontdek snel ons exclusieve aanbod in Bussum

Luxe vastgoed in Bussum

In de wijken Het Spiegel en Brediuskwartier vinden we het meest luxe vastgoed van Bussum. Van eigentijdse villa’s tot schitterende landhuizen en bijzondere monumenten. Net als de andere bijzondere plaatsen in ’t Gooi, is Bussum bovendien rijk aan natuur. De Bussumerheide, het Naardermeer en het Gooimeer zijn stuk voor stuk dichtbij. En dankzij het vitale stadshart met ondermeer theater Spant! hoeft niemand zich in Bussum te vervelen.

High-end wonen in ’t Gooi

Wonen in ‘t Gooi betekent wonen met een luxe lifestyle dichtbij de natuur. Op luxevastgoed.nl komt het meest exclusieve woningaanbod van de streek samen. Makelaars in het hogere segment bieden hun luxe vastgoed aan op onze site. Zo vindt u gemakkelijk de perfecte nieuwe woning!