Luxe Limburgs vastgoed

Wie denkt aan luxe vastgoed in Limburg, denkt aan chateaus, aan landhuizen en aan historische gebouwen. Gelegen in het glooiende landschap met altijd een goed glas wijn op het terras. Wie denkt aan exclusief wonen in Limburg, denkt aan bourgondisch genieten. Of dit nu in het monumentale Maastricht is of in een moderne villa op een heuvel.

Ontdek unieke woningen in de omgeving van Maastricht

Exclusief aanbod op unieke locaties

Van charmante chateaus tot landhuizen met allure: Limburg biedt volop mogelijkheden voor wie exclusief wil wonen. Dichtbij sfeervolle plaatsen als Maastricht, Roermond, Venray en Venlo vindt u luxe vastgoed met grenzeloze opties. Volop natuur en ruimte in karakteristieke dorpjes. Wordt het landelijk wonen in een woonboerderij op het landgoed van uw dromen? Of genieten in het moderne stadsappartement met het bourgondische leven binnen handbereik?  

Uw eigen stukje buitenland

Zonder zorgen naar het zuiden: dat is de kans die luxevastgoed.nl u biedt. Met de crème de la crème van het Limburgse vastgoedaanbod op één plek. We verzamelen voor u de mooiste villa’s, appartementen, landgoederen, woonboerderijen, chateaus, landhuizen en designwoningen.