Hedendaags chic verblijven in One 50 Kouter 4 Min reading timeLuxevastgoed

Vastgoedmakelaar Huysewinkel presenteert u het futuristische project One 50 Kouter. Het nieuwe concept maakt een unieke combinatie van residentieel en stedelijk wonen waar.

Uitzonderlijke luxueuze appartementen worden gecombineerd met een breed serviceaanbod. Tal van faciliteiten en accommodaties maken het plaatje compleet. Het ontwerp is van de hand van de Belgische toparchitect en interieurontwerper Glenn Sestig. Het resultaat zijn 49 exclusieve residenties rond een patio in een stijl van hedendaags chic. Elk appartement heeft een uniek design aangemeten gekregen, en biedt een schitterend uitzicht. Er is keuze uit een uniek zicht op de Kouter, over de Gentse binnenstad, of op de gezellige binnentuin.


De uitvoering van het interieurdesign is aan de deskundige handen van het Belgische Obumex toevertrouwd. De binnentuin is gecreëerd door de internationaal gerenommeerde landschapsarchitecten Leon Van Haesebrouck en Piet Blanckaert. Met de hulp van een akoestisch ingenieur wordt de geluidsdichtheid verzekert om de privacy van de bewoners te garanderen. 


U wordt onthaalt in een statige hal met marmerlook waar een professionele conciërge u ontvangt. 100% cleane kamers met gepersonaliseerde touch zorgen steeds voor uw aangenaam verblijf. Met tal van faciliteiten hoeft u nooit nog de deur uit, en talloze diensten worden steeds op uw wenken uitgevoerd.


Exclusieve faciliteiten in centrum Gent


Een uniek concept vraagt gelegen te zijn op één van de meest exclusieve locaties van België. One 50 Kouter komt dan ook helemaal tot zijn recht op de Kouter in het hart van de Arteveldestad. Het plein vormt de gedroomde setting voor luxueus residentieel wonen midden in het culturele artistieke centrum van Gent. De bewoners van One 50 Kouter krijgen een waaier aan faciliteiten aangeboden, waaronder ontspanningsmogelijkheden en entertainment.


Er wordt aan uw welzijn gedacht


De wellness omvat een sauna en hammam, en diverse behandelings- en relaxatieruimtes. Daarnaast hoeven de bewoners zelfs hun deur niet meer uit om aan hun conditie te werken met toegang tot de goed uitgeruste fitnesszaal.


Royaal genieten van het leven


Elke bewoner is er eigenaar van een persoonlijke wijnkelder. Deze is beveiligd en uitgerust met een controlesysteem voor temperatuur en vochtigheidsgraad. Naast de wijnkelders ligt een aparte sigarenlounge.


Uw gasten in stijl ontvangen


Een privé suite biedt de bewoners de mogelijkheid om hun gasten in stijl te ontvangen op een receptie, diner, of feest. Wie beroep wenst te doen op een cateringpartner, kan deze ontvangen in een moderne volledig uitgeruste keuken met voldoende ruimte voor de bereiding van verfijnde gerechten. Bewoners kunnen bovendien met hun gasten in alle privacy genieten van een filmvoorstelling in de privébioscoop.


Sluitende beveiliging


Ook op gebied van de veiligheid van de bewoners is enkel het beste goed genoeg. Zo hebben enkel de bewoners en hun genodigden toegang tot het pand, en is het conciërgeteam overdag steeds aanwezig in de lobby. Het gesofisticeerd beveiligingssysteem garandeert de veiligheid van zowel de bewoners als hun bezittingen. Zo zijn er videomonitors met bezoekersverificatie, een discreet CCTV-systeem, een state-of-the-art domoticasysteem zodat bewoners enkel toegang heeft tot hun eigen verdieping, en inbraakveilige deuren aan elk appartement. De bewoners hebben toegang tot de beveiligde parking van de residentie. Daar staan steeds enkele elektrische wagens voor hen klaar. Om de service compleet te maken is de parking bovendien uitgerust met laadpalen, en zelfs een carwash.


Complete service overtreft alle wensen


Met Quintessentially mogen de bewoners van residentie One 50 rekenen op talrijke exclusieve diensten. De organisatie behoort dan ook tot de top in hun vakgebied, en zorgt voor de conciërgerie van de meest prestigieuze residenties ter wereld. Zo wordt een ongeëvenaarde service gegarandeerd.


Residentiële conciërge


Het conciërgeteam staat ter beschikking van de bewoners voor diverse diensten, en dat 7 op 7. Ze zorgen voor een gepersonaliseerde service helemaal op maat en naar de wensen van de bewoners. Ze verwelkomen de gasten van de bewoners, en helpen hen graag met hun bagage. De geleverde service gaat verder dan men kan wensen. Zo kunnen bewoners zelfs vragen voor het bezorgen van de krant bij het ontbijt, een tafel te reserveren in een restaurant, of een reis voor hen te boeken. Geen service is te veel gevraagd om de bewoners in de watten te leggen.


Huishoudservice als in een luxe resort


Uitzonderlijke huishouddiensten staan in voor het volledige onderhoud van de residentie van haar bewoners. Zo worden de appartementen in totaliteit verzorgd, en wordt deze service aangepast naar persoonlijke wensen. De service gaat verder dan het tot in de puntjes onderhouden van uw residentie. Een fris boeket op tafel, perfect gevouwen was, een voor u gevulde koelkast, en gedekte bedden, zorgen mee voor een aangename verwelkoming bij thuiskomst. Het zorgeloze gevoel van het verblijven in een luxe hotel is nooit veraf. 


Bekijk het unieke concept verder op de sites van de vastgoedmakelaar Huysewinkel en de projectontwikkelaar.

hoek_korte_meer_2000x800.jpg