Architectuur en design van het hoogste niveau bij Level Seven 3 Min reading timeLuxevastgoed

Gelegen op de hoogste verdieping maakt Level Seven deel uit van de residentie De Boterbloem in het centrum van Roeselare. Het luxueuze penthouse biedt er een prachtig panoramisch zicht over de stad en de groene omgeving van de Botermarkt. Het project is een samenwerking tussen Habitar met Maddens Concept en Stijn D’hondt.

Een stijlvol en luxueus project met passie ontworpen

Het luxueuze penthouse wordt getypeerd door haar uitzonderlijk design en architectuur. Het ontwerp en de uitvoering is het resultaat van een uitvoerige studie, een grondige planning en een perfecte afwerking. Met maatwerk wordt een rustgevende omgeving gecreëerd met aandacht voor licht, ruimte en interieur. Bij het ontwerp is gebruik gemaakt van vernieuwende technieken. Exclusieve en kwalitatieve materialen zorgen voor een luxueuze afwerking en maximaal comfort. Opvallende messing, met de hand gelegd palissander-fineer, gebruik van natuurlijk marmer en op maat ontworpen verlichting creëren een luxueuze uitstraling.

Habitar plaatst uniek penthouse Level Seven te koop

Bouwheer en makelaar Habitar is vakspecialist in het omvormen van bestaande woningen tot boeiende hedendaagse instapklare woonprojecten met gebruik van hoogstaande materialen. Het penthouseLevel Seven meet 330 vierkante meter en grote raampartijen zorgen voor de aanwezigheid van veel natuurlijk licht. Het is voorzien van een bijhorende garage, private ingang en terras. Een dubbele berging en plaats voor fietsen zijn ook inbegrepen. Verder beschikt het penthouse over een keuken, een eetkamer, een woonkamer met tv, een balkon, een bureau, drie slaapkamers, een dressing, twee badkamers, een toilet, een wasplaats en een kelder. De keuken is uitgerust met kwalitatieve toestellen van Gaggenau. Het fornuis heeft inductiezones voor veelzijdig gebruik en een geïntegreerde Teppan Yaki.

De creatie van een exclusief interieur door Stijn D’Hondt 

Kwaliteit en onderscheiding zit hem vaak in de details en dat is bij Level Seven niet anders. Interieurdesigner Stijn D’hondt geeft vorm aan ruimtes vanuit een duidelijke visie en met een grote dosis aan creativiteit. Zijn voorliefde voor lijnen en natuurlijke materialen getuigen van de schoonheid van de natuur. Dat wordt weerspiegeld in zijn gebruik van marmer, hout en edelmetaal.Het interieur is uitgewerkt met gebruik van verschillende natuurlijke tinten waarbij wit de hoofdkleur vormt. Hierbij is rekening gehouden met de aankleding van het interieur als één geheel. 

Het gebruik van handgeborstelde messing vormt een leidraad doorheen het penthouse. De kenmerkende toegepaste vorm zorgt voor dynamiek, elegantie, herkenbaarheid en een rustgevende look. Het Breccia Deja marmer brengt met een boeiend patroon en uitzonderlijke kleurschakkering alvast levendigheid in de keuken. De twee luxueuze badkamers zijn afgewerkt met meubels en wandbekleding in poederbrons. De zorgvuldig uitgekozen Pinscher tafels passen perfect passen in het interieur.

De kunst van handgelegd fineer van Erwin Maddens

Interieurbouwer Maddens Concept zorgt voor unieke creaties met inspirerende vormen aan de hand van pure ambacht en vernieuwende technieken. Erwin Maddens stond in voor de ambachtelijke afwerking met handgelegd palissander-fineer en leer. Eén van de blikvangers van de woonkamer is de stijlvolle uitklapbare schrijftafel. Zo smelten klassiekers mooi samen met moderne elementen. 

Vakkundige uitwerking van licht en geluid

De exclusieve verlichting laat de bijzondere strakke architectuur nog meer schitteren wanneer de avond valt. De verlichting kwam tot stand na een grondige lichtstudie in samenwerking met Deltalight en de stadsdiensten. Het gebruik van energiezuinige led-strips typeert de stijlvolle verlichting zowel exterieur als interieur. Schuivende panelen in hout doen dienst als zonnewering langsheen de balkonnen. De architectuur van Buro II & Archi+I houdt rekening met de EPB-normen, zorgt voor een gebruik van de nieuwste technieken en ziet toe op akoestische optimalisatie. Oprichter Hendrik Vermoortel stond persoonlijk in voor de ontwikkeling van het project. Voor een perfecte en designvolle muziekinstallatie werd gekozen voor de nieuwste designlijn in messing van Bang & Olufsen. Het geluidssysteem zorgt zo niet alleen voor een perfect geluid en beste akoestiek maar ook voor een heel designvol resultaat. Neem alvast een kijkje naar het project Level Seven op de site van Luxevastgoed

LevelSevenLiving.jpg
LevelSevenKeuken1.jpg
LevenSevenKeuken3.jpg
LevelSevenKeuken2.jpg
LevelSevenBuiten.jpg
LevelSevenNachtBuiten.jpg
IMG_2085.jpg
level7-photo-cafeine-5384.jpg
level7-photo-cafeine-5425.jpg
level7-photo-cafeine-5430.jpg
level7-photo-cafeine-5432.jpg
MADDENS118461.jpg
MADDENS118462.jpg
MADDENS118470.jpg
MADDENS118477.jpg
MADDENS118480.jpg
MADDENS118519.jpg
MADDENS118522.jpg
MADDENS118529.jpg
MADDENS118534.jpg
MADDENS118536.jpg
MADDENS118542.jpg
MADDENS118553.jpg
MADDENS118558.jpg
MADDENS118565.jpg
MADDENS118571.jpg
MADDENS118608.jpg
MADDENS118609.jpg
MADDENS118614.jpg
MADDENS118617.jpg
MADDENS118622.jpg
MADDENS118628.jpg
MADDENS118651.jpg