Historisch gebouw te koop in MOLENAARSGRAAF met referentie 19806696562 Graafdijk-west 16, 2973 XD MOLENAARSGRAAF
Ref. AN100989

De Landerije
Vraagprijs€ 2.100.000 k.k.
Perceelopp.47.955 m²
Woonopp.472 m²

Contacteer De Landerije

Schitterende woonboerderij geschikt voor paarden aan huis.

Als een warme deken omhult het typerende kameeldak deze woonboerderij uit 1800. De halfronde ramen en de dakkapel aan de oostzijde onderstrepen de vriendelijke uitstraling van dit volledig gerenoveerde gemeentelijk monument. Het imponerende achterhuis laat zien dat de hoeve over volop leefruimte beschikt. Een verwachting die de hoofdentree met haar open karakter direct waarmaakt. De uitnodigende houten trap bij de entree onderstreept de zee aan ruimte en steelt een blik omhoog. Met als beloning een fantastisch zicht naar de vide op de tweede verdieping met een nokhoogte van tien meter. Ook de living, gesitueerd in de voormalige deel, is een paradijs vol ruimte. Het vrije leven ademt door de hoge raampartij van 4,5 meter aan de zijkant. De zichtbare gebinten zijn ronduit prachtig en de natuurstenen schouw met gashaard zorgt voor intimiteit. Ook in de riante woonkeuken met werkeiland zetten de zichtbare gebinten de toon in combinatie met een warm gemêleerde tegelvloer en witte balken aan. Bijzonder is dat alle originele kenmerken op een magnifieke manier in het interieur verwerkt zijn. Een oog voor detail dat ook in de siertuin aan de zijkant en de royale achtertuin tot uiting komt. Hier geniet u van privacy en het zicht op de weidse omgeving waar roofvogels en hazen nog vrij spel hebben. In de rijbak achter de tuin, de stallen en de 4,5 hectare weiland heerst rust om ongestoord paarden te trainen en te verwennen.

Volop mogelijkheden
Wonen in de Alblasserwaard in een imposante woonboerderij met volop mogelijkheden om al uw wensen te ontplooien. Werken aan huis, het houden van paarden of andere dieren, een ruimte vragende hobby uitoefenen, het water op vanaf de privésteiger aan de Graafstroom, of … Met deze turn-key woning kunt u zo beginnen.

Weidsheid en water
Landelijk wonen in de driehoek Rotterdam-Utrecht-Breda. Weidsheid en water zijn typerend voor het lintdorp Molenaarsgraaf. Door de centrale ligging waait u vanuit hier uit in alle windhoeken.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Vastgoed IDAN100989
Vraagprijs€ 2.100.000 k.k.
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.472 m²
Perceelopp.47.955 m²
Bouwjaar1800
Renovatiejaar -
Slaapkamers6
Badkamers3
Garages1
Energielabel -

De Landerije Stadhuisstraat 2, 4147 CE Asperen

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer De Landerije