Exclusief nieuwbouwproject Eiland 2 Min reading timeLuxevastgoed

De nieuwe moderne residentie Eiland combineert luxueus wonen, met de voordelen van een verblijf in een innoverende buurt in de dynamische stad Antwerpen. Het unieke ontwerp is een creatie van het befaamde kunstzinnige Crepain Binst Architecture.

Nieuwe residentie Eiland in trendy buurt van Antwerpen

Het nieuwbouwproject Eiland wordt opgericht op de hoek van de totaal vernieuwde Amsterdamstraat met de Braziliëstraat in het hart van de boeiende buurt Eilandje. De residentie wordt een absolute eyecatcher langs de verfraaide groene boulevard.

Het exclusieve project wordt omgeven door kunst, met onder andere het MAS, het cultureel centrum, het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, en het Red Star Line Museum in haar directe nabijheid. Dankzij deze centrale ligging geniet u vanuit elk appartement in de residentie van de meest prachtige zichten op de Schelde, de jachthaven, en historische delen en monumenten van Antwerpen.

Prachtig ontwerp in unieke omgeving van het Eilandje

De sublieme architectuur van het nieuwe project Eiland is naar de artistieke hand van het gelauwerde architectenbureau Crépain-Binst. Met creatieve ontwerpen en vernieuwende materiaalgebruik weet het vooraanstaande bureau steeds te verrassen. De comfortabele residentie telt 28 luxueuze appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. Ze onderscheiden zich met een overvloedige lichtinval met grote ramen, en prachtige zuidgeoriënteerde terrassen. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor het samenvoegen van appartementen. Verder zijn er nog ondergrondse garages en kelderbergingen voorzien.

Luxe troef in lichtrijke penthouse collectie van het Eiland

Het nieuwe project Eiland biedt penthouses aan naar keuze. De unieke penthouse collectie beschikt over terrassen tot wel 60 m2, en plafondhoogtes van meer dan 3 meter. Geïnteresseerden kunnen kiezen voor een luxueuze hoogwaardige afwerking volgens lastenboek. Maar ook een à la carte inrichting is mogelijk. Hierbij kan men steeds rekenen op een professionele en persoonlijke begeleiding.

Boeiende leefervaring op het bruisende Eilandje

Wie kiest voor een verblijf in de residentie Eiland, ervaart de vitaliteit van één van de meest vooruitstrevende regio’s van Antwerpen. De oude havenbuurt van het Eilandje weet menigeen te charmeren met haar ruimtelijkheid, en de steevaste aanwezigheid van het rustgevende water. Sinds 2002 is de regio onderworpen aan verschillende vernieuwingen, zowel op gebied van architectuur, als leefomgeving, met aandacht voor natuur. Met verschillende chique horecazaken en een overvloedig kunstaanbod in de buurt, weet de locatie helemaal te overtuigen.

Neem zeker ook een kijkje naar het luxueuze aanbod aan immo in Antwerpen bij Luxevastgoed.

 

Exclusief-nieuwbouwproject-Eiland-Antwerpen.jpg