Sterea, luxueus leven in groen nabij Brussel 3 Min leestijdLuxevastgoed

Ontdek het exclusieve project Sterea dat luxueus wonen weet te combineren met unieke faciliteiten en een indrukwekkend golfparcours. Stijlvol wonen omgeven door pure natuur nabij de levendigheid van de hoofdstad.

Exclusief wonen omgeven door groen nabij de stad

Exclusief wonen omgeven door pure natuur en toch op minimale afstand van de grootstad. Dat kan met het Sterea project, gelegen op de voormalige hippodroomsite in Sterrenbeek. Sterea is gelokaliseerd tussen de dorpskernen van Sterrebeek en Tervuren, waar een prachtig stukje natuur te vinden is nabij de hoofdstad Brussel. Geniet er van sublieme uitzichten over een weids natuurgebied vlakbij de stad.

Wonen wordt leven, dromen worden werkelijkheid

Het project Sterea houdt rekening met alle noden en facetten in het leven. Het is er leven in alle luxe en comfort, in stijl en klasse, met mogelijkheden voor sport en ontspanning, omgeven door pure natuur en toch nabij de stad. Heeft u dus nood aan rust en natuur, maar ook aan actie en sociale evenementen. Dan weet Sterea u te verrassen door dit alles aan te bieden binnen één project. Er wordt een combinatie gebracht van stijl met comfort en van natuur met stad. Zo beantwoordt het project aan de noden van wonen, leven, werken en genieten.

Diverse residentiële woonmogelijkheden

Sterea kent maar liefst 220 woongelegenheden waaronder penthouses, grotere appartementen en ook kleinere parkresidenties. De appartementen zijn beschikbaar in verschillende groottes en met verschillende uitzichten. Zo is steeds de optie te vinden die best bij uw persoonlijkheid past.

Strak design in een groene long  

Sterea speelt met ruimtelijkheid die tot de verbeelding spreekt. Voor het indrukwekkende project is gekozen voor een strak tijdloos design. Het groene landschap vormt een goede bondgenoot van de tijdloze stijlvolle architectuur. De combinatie weet te verrassen en te bekoren.

Luxueus project in handen van bewezen professionals

De bouw van Sterea is op 9 oktober 2015 gestart en zal tegen 2021 afgerond zijn. Het prestigieuze project wordt in goede banen geleid door Tensor Capital Group. Het plan werd ontworpen door SUM, en ging ook door de handen van Bruno Steensels, Bas Smets en D+A consult. De verdere vormgeving van de opdracht wist ten slotte AD architects voor zich te winnen.

Diverse prestigieuze faciliteiten van een uniek project

Naast de exclusieve woongelegenheden, omvat Sterea ook andere faciliteiten. Het luxueuze  hotel telt maar liefst 90 kamers, een congresruimte en een spa. Verder kent de site een golfclubhuis en een indrukwekkende golfbaan, een tunnel voor wandelaars onder de golfbaan en een uitkijktoren. De aandacht voor de natuur blijft behouden. Er worden meer dan 250 verschillende soorten bomen gerecupereerd. Binnen het golfterrein is aandacht voor vogels met de aanleg van hagen en houtkanten en natuurakkers met verschillende soorten granen.

Living on the green, living the dream

De golfclub The National heeft de ambitie om zowel topspelers als liefhebbers te ontvangen. De golfbaan is met haar 6,6 km lang en 3 hectare waterpartijen de absolute nationale topper. Er worden zowel initiatielessen aangeboden met Start to Golf, als stevige uitgebreide introductielessen met Learn to Golf. In The National Bar kan men zowel terecht voor een typisch Belgisch biertje, als voor een verrassende cocktail en om te genieten van lekkere tapas. Living on the green wordt werkelijkheid met het woonproject Sterea. 

Bekijk alvast het niet te missen vastgoed aanbod op onze site van Sterea.

Appartement_sterrebeek.jpg