Verver Jet Winters Rijksstraatweg 26A, 9752 AE Haren

Openingstijden

  • Ma - Vr:
    09.00 - 17.00
  • Za - Zo:
    Gesloten

Dé makelaar in exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe

Welkom bij Verver Jet Winters Makelaars

Dé makelaar in exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe

Bij Verver Jet Winters Makelaars zetten wij alles in om tot een maximaal resultaat te komen. We combineren passie met ondernemingszin – indien nodig zoeken we buiten de gebaande paden – met een scherp oog voor detail. Op alle juridische, bouwkundige en menselijke aspecten die bij de aankoop of verkoop van een huis aan de orde komen, mag u van ons advies en begeleiding verwachten. 

Met meer dan zestig jaar ervaring voorzien wij u van een deskundig en transparant advies. We zijn buitengewoon trots op ons uitgebreide netwerk met landelijke dekking en onze vaste klantenkring die we in Haren, Groningen (stad en provincie) en Drenthe als makelaar hebben opgebouwd. We zijn wars van korte termijn effectbejag, we doen ons werk liefst met lef, vertrouwen en pure passie. Ziedaar het verschil tussen die ene makelaar en Verver Jet Winters Makelaars.

Ons hechte team bestaat uit persoonlijke dienstverleners met oog voor detail. Onze makelaars zijn allemaal lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM). Een hecht en deskundig team. Een team dat met plezier samenwerkt: een uitzonderlijk team!