Lake District Knokke 3 Min leestijdDe Kust

Toparchitectuur en exclusieve residenties in Lake District Knokke.

1. Residences


The Tower:

Prachtige architectuur voor stijlvol wonen
Het torengebouw heeft een prachtige en elegante architectuur die elke bezoeker zal bekoren. Het speelse en markante lijnenspel van luifels en terrassen zorgt voor een dynamiek waarop je nooit uitgekeken geraakt. Doordat de terrassen onregelmatig zijn vormgegeven hebben ze allemaal een eigen omvang en eigenheid. Luxueuze details zoals ingelegd marmer en bronzen raamkozijnen geven het hele gebouw een ongeziene tijdloze grandeur. The Tower is dé eyecatcher van Lake District Knokke.


Luxe-appartementen met panoramisch uitzicht
Een appartement in The Tower, dat is kiezen voor op-en-top stijlvol wonen. Licht en ruimte komen in elk luxe-appartement of penthouse helemaal tot hun recht dankzij de riante raampartijen. Met maar liefst dertien verdiepingen zie je de zon opkomen over de hele stad en weer ondergaan achter de verre horizon van het


binnenland. Je geniet van een weids uitzicht op de polders en de skyline van Knokke. Adembenemend mooi. Deze uitzonderlijke woonbeleving trekken we naadloos door naar het interieur: gezellige, moderne woonruimtes afgewerkt met duurzame en exclusieve materialen. Dit is wonen op hoog niveau.


11 Lake Garden:


Buitengewoon wonen
De architectuur van 11 Lake Garden is dynamisch en maakt indruk op elke bezoeker. De speelse bouwvolumes, waar fraaie daktuinen met inheemse planten worden aangelegd, zorgen voor een natuurlijke integratie van het gebouw in de groene omgeving. De onregelmatige terrassen en grote raampartijen minimaliseren de scheiding tussen binnen en buiten en zorgen voor een buitengewone woonbeleving.


Divers en ruim aanbod appartementen
11 Lake Garden biedt een divers en ruim aanbod aan hypercomfortabele appartementen. Hoge raampartijen en riante leefterrassen zorgen ervoor dat licht en ruimte helemaal in balans zijn. Vanuit verscheidene appartementen kan je bovendien zowel ’s avonds als overdag genieten van een uniek uitzicht op de zee of de polders. De duurzame en kwaliteitsvolle materialen garanderen een hoogwaardige afwerking in stijl. Op deze uitzonderlijke leefomgeving zal je nooit uitgekeken geraken.


8 Lake Garden: 

Verfijnd wonen
8 Lake Garden fungeert als belangrijke schakel naar de bestaande bebouwing. De gevel aan de zijde van het Keith Haringplein krijgt een gevarieerd ritme van terrassen. De grote raampartijen zorgen voor open en lichtrijke appartementen en de sierlijke groendaken met streekeigen vegetatie voor een ecologische, groene toets.


Ook het autoluwe centrale binnenplein, dat wordt ingericht door Wirtz landschapsarchitecten, straalt rust en harmonie uit. De winkels op het gelijkvloers van 8 Lake Garden versterken de commerciële activiteit in de onmiddellijke nabijheid. De talloze mogelijkheden in de buurt maken van Lake District het nieuwe hart van Knokke. Dit is verfijnd wonen op zijn best.
 


 2. See&Do in Lake District Knokke
You have everything going for you! Het Lake District biedt sport, ontspanning en tal van activiteiten voor iedereen. Er is ruime winkelgelegenheid en eindeloze mogelijkheden om lekker te lunchen of dineren. Het Lake District Knokke is een totaalbeleving, heerlijk genieten, elke dag opnieuw.


3. Location: Nature, sports and recreation at your doorstep
Lake District en omgeving, dat is de perfecte combinatie van prachtige natuur en vele mogelijkheden voor sport en ontspanning. Winkelen kan je in de buurt, ook het centrum van Knokke, het strand en de zee zijn vlakbij.

Contacteer: Agence Pallen

  • Agence Pallen
Prijsklasse€ 795.000€ 1.295.000
Aantal eenheden166
03Bird-eye03GABARI_Lake_District_CGI61_04-3.jpg
05TowerdayGABARI_Lake_District_CGI13_10.jpg
06TowernightGABARI_Lake_District_CGI23_05.jpg
07TowerdetailLK_1-1_Facade_Final_5k_dusk.jpg
08LakeGarden81-2GABARI_Lake_District_CGI33_09_resized.jpg
04Binnenplein_GABARI_Lake_District_CGI06_08.jpg
09LakeGarden111-3GABARI_Lake_District_CGI38_10.jpg
10LakeGarden111-3K-HarringpleinGABARI_Lake_District_CGI45_04.jpg
11Interieur1-1_LK_1-1_NIV8_Final_5k.jpg
12Inteireur1-2_LK_1-2_NIV6_Final_5k.jpg
13Interieur1-3_LK_1-3_NIV4_Final_5k_resized.jpg
02Bird-eye02_GABARI_Lake_District_CGI042_09.jpg
01Bird-eye01_GABARI_Lake_District_CGI49_04.jpg