Schuttershof 1 Min leestijdZeeland

In Cadzand-dorp, gelegen tussen de Mariastraat en de Ringdijk Noord II, zal op korte termijn plaats worden gemaakt voor een nieuwe woonwijk bestaande uit acht vrije bouwkavels.


Passend bij de geschiedenis van de plaats is daarbij de kenmerkende naam ''Schuttershof'' gegeven aan de ontwikkeling. De ontwikkelaars van Compagnie Cadzand Duinhof Oost B.V. hebben de mogelijkheid tot ontwikkeling van deze unieke locatie met beide handen aangegrepen en het plan uitgewerkt tot een aantrekkelijk woongebied.


Schuttershof bestaat uit een cluster van acht vrije bouwkavels in een tuinachtige setting. De nieuwe wijk ademt een intieme sfeer die alle privacy biedt. De rustige woonstraat zal worden gerealiseerd tussen de Mariastraat en de Ringdijk Noord II. 


Op de acht kavels mogen moderne en eigentijdse woningen worden gebouwd. De kavels zijn geschikt voor zowel permanente bewoning als tweede verblijfsplaats. Als koper heeft u de ruimte en vrijheid om samen met een architect uw droomhuis te realiseren. Binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden die voor dit plan op maat zijn gemaakt, zijn er qua stijl en uitvoering ruime mogelijkheden. De uitstraling en sfeer van het bestaande dorp zijn hierbij de voornaamste inspiratiebron. De getoonde beelden geven u een impressie van de mogelijkheden en beoogde uitstraling. 

Contacteer: Verhage-Lemahieu

  • Verhage-Lemahieu
Prijsklasse€ 485.000€ 859.000
Aantal eenheden8
Ontwerpzondertitel-133.png
Ontwerpzondertitel-134.png
Ontwerpzondertitel-135.png