Duynstreek Makelaars Nachtegalenlaantje 18, 1861 CB Bergen

Openingstijden

  • Ma - Vr:
    09.00 - 17.00
  • Za - Zo:
    Gesloten

Duynstreek Makelaars. Exclusief Wonen in de Duinstreek

 

Duynstreek Makelaars voor Exclusief Wonen in de Duinstreek, van Castricum tot Callantsoog

Opgericht door Tineke Dapper en Pascal van Aalst, beiden woonachtig en kantoorhoudende in het mooie kunstenaarsdorp Bergen. Wij kennen de Duinstreek zeer goed en zijn bekend met de bijzondere objecten die deze streek biedt zoals woonboerderijen, luxe villa’s en paardenobjecten. Het strand en de duinen liggen veelal op korte afstand van deze mooie objecten.

 

Wat wij vooral erg belangrijk vinden is oprechtheid en echte interesse in onze cliënten; wij zien dan ook iedere verkoop als onze persoonlijke missie om het tot een succes te brengen. Hierbij speelt onze passie voor het makelaarsvak een grote rol. Wij zijn pas tevreden wanneer u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop of wanneer uw bezit succesvol is verkocht.

 

Bij Duynstreek Makelaars is iedere verkoop of aankoop maatwerk. Onze makelaars zijn resultaatgericht echter met een persoonlijke aanpak, discretie en een menselijke benadering. Dit zijn belangrijke kenmerken van ons familiekantoor.

 

Uw partner voor stille verkoop

Ook voor ‘stille verkoop’ van uw exclusieve vastgoed bent u bij ons NVM aangesloten makelaarskantoor aan het juiste adres. Wekelijks spreken Tineke en Pascal mensen met diverse woonwensen in de duinstreek. Een gewilde streek waar reeds verschillende nationaliteiten (o.a. expats) hun weg naar toe hebben gevonden.


Bent u ook benieuwd wat Duynstreek Makelaars voor u kan betekenen? Wij maken graag kennis met u om uw woonwensen en mogelijkheden te bespreken.


Pascal van Aalst en Tineke Dapper